Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Portugal


Mobilhomes i Portugal

Kunne I tænke jer at holde ferie på en campingplads i et land, hvor der er dejligt varmt, så skulle I prøve Portugal! Hvis I bor i et mobilhome får jeres ferie et ekstra stænk af komfort. Vores mobilhomes i Portugal har eget badeværelse og toilet, havemøbler, et køkken med gasblus og en stor terrasse.

Camping i Algarve

Portugal byder på en masse spændende oplevelser. Bo på en campingplads i Algarve og besøg Faro, Lagos og Albufeira. Algarve er kendt for sine smukke, gyldne sandstrande, spektakulære sandstensformationer, klipper og huler. Lej en kano eller en båd og oplev det hele fra vandet.

Byferie i Lissabon eller Porto

Vacansoleil har også udvalgt fantastiske campingpladser med mobilhomes til jer i de berømte byer Lissabon og Porto. Besøg museerne, slottene og de hyggelige små portugisiske gader med deres restauranter, som serverer lækker portugisisk mad, portvin og vin. Tip: tag en tur på med den gamle sporvogn gennem den smukke by Lissabons centrum. Turen giver jer et godt indtryk af byen og glimt af interessante steder, I kan udforske til fods i løbet af jeres ferie.

Nyd livet på campingpladsen

Den fantastiske portugisiske natur og det dejlige klima føles bare endnu bedre, når I bor i et lækkert mobilhome på en campingplads. Vacansoleil har otte forskellige mobilhomes: Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL. Alle otte typer mobilhomes har plads nok til hele familien. Læs mere om disse skønne mobilhomes her!

Vælg mellem 7 campingpladser i Portugal

Avanceret søgning:

Camping Valverde Parque

Lagos - Algarve - Portugal

Algarvekysten er en af de smukkeste i Europa. Campingplads med god beliggenhed på en bakke, top faciliteter, ca. 1,5 km til stranden. Der er ca 6 km til Lagos historiske bycentrum.

Camping Turiscampo

Lagos - Algarve - Portugal

Velholdt campingplads med mange blomster, tæt på den historiske by Lagos. Godt swimmingpoolområde med en terrasse og en god restaurant. 2.5 km til de dejlige sandstrande i Luz.

Camping Quarteira

Quarteira - Algarve - Portugal

Lige uden for Quateira med havet og stranden inden for gåafstand. Stor campingplads med mange faciliteter og stor swimmingpool. Golfbane tæt på, en halv times kørsel til lufthavnen.

Camping Saõ Pedro de Moel

Marinha Grande - Costa de Prata - Portugal

Rigtig god beliggenhed i en skov, kun 500 m fra stranden. Fantastisk kystområde med bugte, bjerge og super strande. Nær Leira med sit slot på en klippe.

Camping Costa de Caparica

Costa de Caparica - Lissabon - Portugal

En campingplads ved kysten med sti til stranden. Legeplads til børnene. Ideel campingplads til et besøg i Lissabon. Gode forbindelser via broen over floden Tagus eller med færgen.