Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i San Marino


Mobilehomes i San Marino

Vacansoleil har udvalgt nogle lækre campingpladser med mobilhomes til jer. På disse campingpladser kan I nyde den skønne ferieatmosfære med et stænk af luksus i et mobilhome.

Om San Marino

San Marino er en miniature stat i Norditalien. Hovedstaden San Marino by er en middelalderlig fæstningsby, hvor et fæstningsmur omringer bymidten, typiske  tårne og dekorative porte. Et besøg til stranden er en af de mange ting, der er,  at foretage sig, når I bor på en campingplads i San Marino.

Besøg dejlige italienske badebyer

Kun en kort køretur fra campingpladsen i San Marino finder I de velkendte badebyer Rimini, Riccione og Cattolica. Prøvesmag italienske delikatesser, og smut ind på en af byens hyggelig caféer, restauranter eller terrasser. Byerne San Leo og Ravenna er også et besøg værd, når I bor på en campingplads i San Marino!

Vælg komfort og luksus til jeres ophold på en campingplads

Vælg imellem otte typer mobilhomes: Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL og Glamping mobilhomes. Næsten alle mobilhomes har eget badeværelse og toilet, havemøbler, terrasse og et fuldt udstyret køkken med gasblus. Tahiti og Tahiti XLmodellen har endda to badeværelser. Waikiki er det største mobilhome med intet mindre end tre og fire soveværelser. Et mobilhome på en campingplads i San Marino tilbyder rammerne for den perfekte familieferie, med komfort og luksus i højsædet.

Vælg mellem 1 campingplads i San Marino

Avanceret søgning:

Camping Centro Vacanze San Marino

San Marino - San Marino - San Marino

En enestående campingplads unikt placeret i San Marino. Beliggende på en bakke ved siden af byen, med god udsigt over naturen. Ca. 15 km til stranden i Rimini.