Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Schweiz


Mobilhomes i Schweiz

Kunne I tænke jer leje et mobilhome på en lækker campingplads i Schweiz? Vacansoleil har udvalgt flere campingpladser med luksuriøse mobilhomes på de allerbedste steder.  Nyd den friske schweiziske luft fra jeres luksuriøse mobilhome med eget badeværelse og toilet, komfortable møbler, et fuldt udstyret køkken og et komplet sæt havemøbler.

Enestående bjerglandskaber

Schweiz er berømt for de fantastisk smukke Alper, som er populære hos både skiløbere og vandrere. Det er også hjemsted for lommeknive, chokolade og Schweiziske ure. En campingplads i Wallis regionen er et naturligt udgangspunkt for cykel- og vandreture. Rhônefloden er et perfekt sted at rafte og sejle i kano. For den ultimative familie oplevelse bør I  tage den gamle jernbane fra Zermatt til Matterhorn, som er det mest berømte bjerg i Schweiz.

Camping i et rummeligt mobilhome

Vacansoleil har udvalgt flere campingpladser i Schweiz, med luksuriøse og rummelige mobilhomes. Vælg mellem Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL. Tahiti og Glamping mobilhome. I finder forskellige mobilhomes på hver enkelt campingplads. Hawai har normalt kun et soveværelse. Fiji og Bali har to soveværelser, et køkken med køleskab og eget badeværelse og toilet. Tahiti har to badeværelser. Det er perfekt til en ferie med teenagere eller to par. Er I seks personer? Så prøv Tahiti XL med tre soveværelser. Har I brug for endnu mere plads? Så skal I have en Waikiki  med tre soveværelser, eget badeværelse, stort bord i opholdsrummet og fuldt udstyret køkken. Waikiki XL har hele fire soveværelser!

Vælg mellem 3 campingpladser i Schweiz

Avanceret søgning:

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Schweiz

Perfekt beliggende ved Thunersøen og tæt på Intersøen. Velholdt campingplads med masse af vandsport og et grønt område til solbadning. Prøv bjergvandring og besøg Bern.

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Schweiz

Smukt beliggende campingplads med flot udsigt til Alperne. Godt udgangspunkt for bjerklatring til Leukerbad og Altesch gletcherne, som er de længste i Europa.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Schweiz

Dejlig familie campingplads med gode faciliteter og med meget fokus på børn. Ved siden af campingpladsen kører en kabellift dig op til en spændende gåtur i bjergene.