Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Slovenien


Mobilhomes i Slovenien

Kunne I tænke jer at holde ferie på en campingplads i Slovenien? Vacansoleil har udvalgt flere campingpladser til jer, hvor I kan leje et luksuriøst mobilhome. Hvis I bor i et mobilhome kan i nyde den smukke natur med et ekstra stænk af komfort. 

Et frodigt grønt land

Ønsker I at nyde kultur og aktiviteter i et naturskønt område? Så er Slovenien den perfekte destination. Slovenien er et af Europas naturrigeste lande. Det byder på perfekte muligheder for vandre- og cykelture og er ydermere det ideelle sted for de økonomisk bevidste rejsende. 

Vandlandet på Camping Terme Catez

Det er nemt at besøge Sloveniens hovestad Ljubjana og Kroatiens Zagreb, når I holder ferie på Camping Terme Catez. Denne campingplads er perfekt til en ferie med børn, for her er  et overdådigt vandland med vandrutschebaner og en indendørs pool med legeredskaber.

Adriaterhavskysten

Både campingpladsen og stranden ved Terme Catez byder på al det vandsjov I kan forestille jer.

Campingpladsen i Slovenien ligger ved Adriaterhavskysten, som er et ideelt sted til solbadning, leg i sandet og masser af vandplaskeri. Slovenien er en alsidig feriedestination, som vil overraske jer!

8 typer luksus mobilhomes

8 typer mobilhomes på campingpladser i Slovenien. Hawaï, Fiji,  Bali, Tahiti, Tahiti XL,  Waikiki,  Waikiki XL og Glamping mobilhome. Der er flere typer mobilhomes til rådighed i Slovenien. Alle mobilhomesne er velegnede til en ferie med børn. Læs mere om alle typer mobilhomes her!

Vælg mellem 2 campingpladser i Slovenien

Avanceret søgning:

Camping Adria

Ankaran - Adriaterhavskysten (SL) - Slovenien

Beliggende ved Trieste bugten, ved den lille kyststrækning mellem Italien og Kroatien. Stor pool med olympiske mål lige ved havet. Besøg Trieste og de charmerende byer Koper og Piran.

Camping Terme Čatež

Čatež ob Savi - Slovenien - Slovenien

Terme Catez byder virkelig på udfoldelsesmuligheder! Plask rundt i de mange pools, oplev suset i maven på en af de 19 vandrutschebaner eller i svævebanen, eller smæk benene op på solsengen og se børnene nyde det. Et veritabelt børneparadis!