Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Spanien


Mobilhomes i Spanien

Kunne I tænke jer at holde ferie på en campingplads i et land, hvor der er dejligt varmt, så skulle I prøve en campingplads med mobilhomes i Spanien! Vacansoleils mobilhomes har en god størrelse, eget badeværelse og toilet, havemøbler og et fuldt udstyret køkken med gasblus og et stort køleskab. Jeres ferie bliver bare mere komfortabel i et mobilhome til hele familien.

Spanien: noget for enhver

Spanien er en super populær feriedestination. Grunden til den store popularitet er det fantastiske klima, de smukke strande og de spændende byer. De traditionelle fiskerlandsbyer er specielt skattede for deres lækre spanske køkken, der byder på gazpacho, paella og tapas. Vacansoleil har håndplukket en række campingpladser med mobilhomes til jer på kysterne Costa Brava og Costa Dorada.

Gå på opdagelse i indlandet og oplev fantastiske landskaber fulde af dybe huler, stejle klipper, vandfald, rislende bække og enorme fyrretræsskove. Tag på cykel- og kanoture, prøv klatring eller tag en tur i en luftballon. Den spanske Costa præges af skyggefulde bjergkæder og grønne skovområder. Essensen af Spanien er strande, natur, kystlinjen, kultur og det delikate køkken, der får munden til at løbe i vand!

Camping i Spanien

Udendørslivet er virkelig skønt i Spanien, og det er grunden til, at camping er så populært her. Tilsæt jeres ferie lidt luksus og oplev, hvad det vil sige at bo i et mobilhome. I kan vælge imellem otte typer mobilhomes på campingpladserne i Spanien: Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL og Glamping mobilhomes. Alle mobilhomes passer perfekt til en familieferie med børn.

Vælg mellem 23 campingpladser i Spanien

Avanceret søgning:

Camping Eurocamping

Sant Antoni de Calonge - Costa Brava - Spanien

Meget velholdt familieplads med god swimmingpool blot få min. gang fra stranden, men I kan også benytte pladsens "tog-service". Børnene er glade for denne plads.

Camping Solmar

Blanes - Costa Brava - Spanien

Dejlig campingplads for unge og ældre med stort poolområde, restauranter og underholdning. Kun 200 m til stranden, og bycentrum og underholdningsområde indenfor gåafstand.

Camping Castell Montgri

L'Estartit - Costa Brava - Spanien

Dejlig campingplads med det hele, og en masse vandsjov for hele familien. Store pools, mange sportsaktiviteter og underholdning. Ligger på en bakke med god udsigt, ca. en km til stranden.

Camping Tucan

Lloret de Mar - Costa Brava - Spanien

Mindre, familievenlig campingplads indenfor gåafstand til bycentrum af Lloret de Mar. Tæt ved stranden, med masser af aktiviteter for alle aldre. Besøg Blanes, Tossa og Barcelona.

Camping Del Mar

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanien

Lille hyggelig familie campingplads tæt på stranden. Godt vedligeholdt pool og restaurant. Børnevenligt og i gåafstand til Malgrat.