Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Tjekkiet


Mobilhomes i Tjekkiet

Kunne I tænke jer at holde ferie på en lækker campingplads i Tjekkiet, hvor I kan leje et luksuriøst mobilhome? Så er en campingplads med mobilhomes i Prag  eller Krkonoše regionen det rigtige valg. Vacansoleils mobilhomes har eget badeværelse, toilet og et komplet sæt havemøbler. Der er ydermere et fuldt udstyret køkken og en terrasse. Dette er den perfekte måde at holde ferie i Tjekkiet på!

Tjekkiet passer til folk i alle aldre

Tjekkiet er den ideelle destination for økonomisk bevidste rejsende. I kan prøvesmage lækre lokale retter til lave priser. Vælg en campingplads nær Prag så er I i den trendy metropol på under 30 minutter. Prag er er berømt for sine smukke broer, bygninger og torve. De, som er interesserede i mere action og eventyr vil elske de berømte Krkonoše bjerge.

I kan tage på kanoture, tage timer i bueskydning og sportsløbehjul og meget mere, når I bor på en campingplads i dette område. Tjekkiet byder på en masse sport, kultur og ægte afslapning. Den perfekte destination for alle aldre.  

Vælg det perfekte mobilhome til jeres ferie

Vælg et mobilhome i Tjekkiet, der passer perfekt til jeres families behov. Vælg mellem otte typer mobilhomes: Hawai, Fiji, Bali, Tahi, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL Hawai, er det mest basale mobilhome og har normalt kun et soveværelse. Fiji og Bali har to soveværelser, et køkken og eget toilet og bad. Tahiti er en smule større, har to badeværelser og to soveværelser. Tahiti XL har også to badeværelser, men tre soveværelser. Waikiki har intet mindre end tre soveværelser, eget badeværelse, et stort bord i opholdsrummet og et fuldt udstyret køkken. Waikiki XL er det største mobilhome med fire soveværelser- Glamping mobilhome er virkelig luksuriøst! Læs mere om Vacansoleils luksuriøse mobilhomes her!

Vælg mellem 3 campingpladser i Tjekkiet

Avanceret søgning:

Camping 2000

Januv Dul - Krkonose bjergene - Tjekkiet

Dejlig campingplads vest for Karkonoszebjergene, med et stort udvalg af udendørs aktiviteter. Swimmingpool, rutschebane, hyggelig terrasse. Godt udgangspunkt for ture til Liberec og Prag.

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Prag - Tjekkiet

Et perfekt sted for udforskning af Prag. Campingpladsen ligger i en rolig forstad, nær en skov og med mulighed for fiskeri. Bus, metro eller tog bringer jer hurtigt til byen.

Camping Praha Klánovice

Klánovice - Prag - Tjekkiet

En dejlig campingplads med mange sportsfaciliteter for alle aldre. En 20 min. togrejse vil bringe jer ind til centrum af en af Europas mest interessante byer.