None

Campingpladser med mobilhomes i Tyskland


Mobilhomes i Tyskland

Tag en tur til Tyskland og hold en fantastisk ferie i et mobilhome på en af de skønne campingpladser vi har håndplukket. Nyd atmosfæren på en campingplads og få samtidig de fordele og den luksus, der er forbundet med et mobilhome. De fleste mobilhomes har eget toilet og badeværelse, havemøbler, køkken med gasblus og en stor terrasse. Kort sagt, alt hvad I kan ønske jer!

Camping på landet

Tyskland er et land med mange facetter; historiske byer, smukke søer, spændende kultur og frodige landskaber helt fra Alperne i syd til de tyske Wadden øer nordpå. I kan opleve de grønne vidder og skove i Bayern, hvor landskabet er perfekt til vandring og cykelture. Disse skovområder er de største i Centraleuropa. Bayerns hovedstad Mûnchen er også et besøg værd. Bjergene der tårner sig op i landskabet, de store skovarealer og dybe kratersøer gør regionen Eifel i Tyskland til noget helt særligt. Dette landskab er årsag til regionens kælenavn lille Schweiz. Hvis dette lyder tiltalende så er Eifel det helt rigtige sted at holde ferie i et mobilhome!

Spændende oplevelser

Der er masser af aktiviteter for hele familien i Tyskland. De aktive kan f.eks. tage på vandre-, cykel- og kanoture. Oplev de store, historiske byer såsom Berlin, der har et bredt udvalg af kulturelle oplevelser. Frankfurt, München og Köln byder ligeledes på historie, kultur og muséer. Når al den aktivitet bliver for meget, så tag en tur til en af de mange strande eller søer i Tyskland og brug dagen på at dase. I kan også bare slappe af på terrassen ved jeres mobilhome på en af de smukke pladser i Tyskland.

Luksuriøse mobilhomes i Tyskland

Opdag alle de fantastiske ting Tyskland har at byde på og nyd at bo luksuriøst. Vælger I et luksus mobilhome med et, to, tre eller fire soveværelser? Se det komplette udvalg af mobilhomes her!

Vælg mellem 11 campingpladser i Tyskland

Avanceret søgning:

Camping Knaus Campingpark Frickenhausen

Frickenhausen am Main - Bayern - Tyskland

Hyggelige Knaus Camping ved floden Mains bredder. Smuk placering mellem vinmarker i Franken. Et godt sted for børnefamilier som søger afslapning og vin.

Camping Warsberg

Saarburg - Rheinland-Pfalz - Tyskland

Godt beliggende og velholdt campingplads med flot udsigt. Gode faciliteter og der er en kabellift, som fører jer ned til Saarburg.

Camping Wirfttal

Stadtkyll - Rheinland-Pfalz - Tyskland

Her er simpelthen så smukt! I bor lige ved flodbredden, mellem træbeklædte bjerge og den skønne natur i Eifel. Og der er masser at lave for hele familien. Pool, badesø, legeplads, restaurant og masser af udendørs eventyr. Husk jeres mountainbike!

Camping Märchencamping

Stuhr / Bremen - Niedersachsen - Tyskland

Kun 15 km fra den gamle Hansaby med sin historiske bycentrum. Ja der er en rustik og afslappet atmosfære på denne lille campingplads. En sø, en swimmingpool og en god restaurant.

Camping Bleialf

Bleialf - Eifel - Tyskland

En lille, beskeden familiecampingplads i den skønne Eifel natur, ikke langt fra grænsen til Luxembourg. Et sandt paradis for vandrere. En masse at lave for børnene og Bleialfs hyggelige caféer lige rundt om hjørnet.