Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Ungarn


Mobilhomes i Ungarn

Hvis I gerne vil på ferie til Ungarn og I leder efter en smule luksus, så kan I med fordel vælge en campingplads med mobilhomes. I et mobilhome vil I få fuldt udbytte af den omkringliggende natur, samtidig med at I har alle faciliteter i jeres bolig.

Oplev Ungarn

Ungarn er rig på kultur, smukke barokbyer som Budapest og Pecs, krydret mad, lækker vin og venlige mennesker. Nyd musikken, vinfestivallerne og et væld af andre interessante begivenheder i Ungarn. Opdag hvad landet har at byde på, mens I bor i et lækkert mobilhome. Hvorfor Ungarn? Fordi her har alt stadig overkommelige priser! Sæt jer til rette og nyd nogle forfriskelser på en lokal cafe og betal mindre end halvdelen af, hvad I skal betale i andre lande.

Budapest

Budapest er Ungarns hovedstad og kendt for, at den skønne Donau løber gennem byens centrum. Besøg denne smukke bys mange seværdigheder, historiske monumenter, badehuse, parker og museer.

Luksus mobilhomes I Ungarn

Der er otte typer mobilhomes: Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL. Hawai tilbyder sovepladser i opholdsrummet eller i et separate soveværelse. Fiji og Bali har begge to soveværelser, et fuldt udstyret køkken med køleskab og eget toilet og badeværelse. Tahiti mobilhomes har to badeværelser og er fantastisk for to par eller en ferie med teenagere. Har jeres teenager en ven med? Så skal I vælge en Tahiti XL med to badeværelser og tre soveværelser. Hvis I har brug for mere plads, er Waikiki det bedste valg for jer. Dette luksuriøse mobilhome har tre soveværelser, eget badeværelse, et stort bord i opholdsrummet og et fuldt udstyret køkken. Har I brug for et ekstra værelse? Så vælg Waikiki XL. Det er det største mobilhome med fire soveværelser. Nyd jeres ferie i Ungarn i et luksuriøst mobilhome!

Vælg mellem 3 campingpladser i Ungarn

Avanceret søgning:

Camping Éden

Neszmély - Donaudalen - Ungarn

Venlig stemning med entusiastik ledelse. Danubefloden kun 85 km fra hovedstaden Budapest. Et virkelig godt område til vandreture og pladsen har en god restaurant.

Camping Pelso

Alsóörs - Balatonsøen - Ungarn

Børnevenligt område ved nordsiden af Balatonsøen. Hyggelig, grøn plads, vandrutschebane direkte ned i søen. Prøv også at stå på vandski. En campingplads med mange tilbud til både unge og ældre.

Camping Füred

Balatonfüred - Balatonsøen - Ungarn

En stor campingplads med gode faciliteter. Flere barer og restauranter, mange former for sportskonkurrencer og en stor vandrutschebane direkte ned i søen. Prøv også at stå på vandski.