Disclaimer

Disclaimer nyhedsbreve

Alle offentliggjorte tilbud er med forbehold for tastefejl og tilgængelighed. Nyhedsbrevene giver ikke adgang til rettigheder. Vacansoleil kan ikke holdes ansvarlig for ændringer i priser eller vilkår , som har fundet sted efter at nyhedsbrevet er udsendt.

Disclaimer website

Vacansoleil gør sit yderste for at opretholde denne hjemmesides pålidelighed og aktualitet. Trods al vedligeholdelse kan unøjagtigheder og udeladelser, dog ikke altid undgås. Vacansoleil kan ikke holdes ansvarlig for fejl eller unøjagtigheder. Selvfølgelig vil vi, når vi opdager en fejl eller unøjagtighed, forbedre disse.

Foto's og beskrivelser af destinationer og boliger på denne side er så nøjagtige som muligt, og skal give et billede af boligerne og området. Det kan forekomme, der ikke er angivet billeder af specifikke boliger på destinationen og nogle af billederne er fra området.

På Tohapi campingpladserne bruger Vacansoleil også billeder fra: AerofilmHD - Tohapi - Canvas Holidays - Paul Doury - Osvaldo Mussi - 100% Prod - Shutterstock - Interaview Production - David Tameriout Photographe - Gilles Galas.pixa.eu - J.Holdrinet www.pixelsmillau.fr - Thomas Lambelin - Marini Philippe - Regis Duvignau - Andre Bordes - pro.imagera.fr - Auteurs de vues - Newphoxstudio - Marc Lavaud - pro.imagera.

Vi kan desværre ikke garantere at alle beskrevne faciliteter er åbne i alle perioder, kun der hvor vi har anført en garanteret dato.Dette gælder også de oplyste priser for faciliteter, med mindre dette er angivet som del af opholdets pris.

Vacansoleil forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at foretage ændringer på denne hjemmeside.