160519-header-huisdieren-900x170.jpg

Camping med 1 kæledyr

Jeres søde kæledyr, som også er en del af familien, kan I selvfølgelig også tage med på ferien. På størstedelen af campingpladserne i vores udvalg, kan I tage jeres kæledyr med. På standpladser, i mobilhomes og i nogle tilfælde også i telte.  For at gøre det mere overskueligt for jer, har vi lavet en liste med alle disse campingpladser.

Vigtigt:

Nogle campingpladser har deres egne regler omkring kæledyr. Ofte er kun ét kæledyr tilladt pr. bolig, andre gange er det en max. vægt på fx seks kg. Nogle tillader kun kæledyr i specielle mobilhomes. Vær opmærksomme på informationerne på den enkelte campingplads, når I booker.
 

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.