170626-acco-Fiji-900x170.jpg

Campingpladser med mobilhomes


Har I lyst at bo på camping i luksus, med alt hvad I har brug for til en fantastisk ferie? Så forkæl jer selv med et ophold i et mobilhome på en campingplads. Alle Vancansoleil mobilhomes er meget rummelige. Selv hvis I har en stor familie med fem børn!

8 typer mobilhome

HawaiFiji, Bali, Tahiti, Tahiti XLWaikiki, Waikiki XL og det ultra luksuriøse Glamping mobilhome er alle fantastiske ferieboliger. Alle boligtyper har behageligt opholdsrum, spisebord, fuldudstyret køkken med gasblus og køleskab, badeværelse, toilet, opbevaringsrum og havemøbler. Vores Hawaï mobilhome er lidt mindre og er derfor ikke altid udstyret med køkken. Men uanset hvilken boligtype I vælger, vil I altid få et behageligt ophold. Både indendørs og udendørs. Er I på jagt efter det allerbedste indenfor luksuscamping? Tag et kig på vores Glamping mobilehomes!

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.