header-fiji.jpg

Campingpladser med mobilhomes


Har I lyst at bo I luksus, med alt indenfor rækkevidde? Forkæl jer selv med en campingferie i et mobilhome. Alle Vacansoleil mobilhomes er meget rummelige. Selv hvis I er en familie med fem børn!

Seks typer mobilhome

Boligtyperne HawaiFiji, Bali, Tahiti, Waikiki samt det meget luksuriøse Glamping mobilhome er alle dejlige ferieboliger. Alle boligformer har opholdsrum, spisebord, fuldt udstyret køkken med gasblus og køleskab, badeværelse, eget toilet, opbevaringsrum og havemøbler. Hawaï mobilhomet er mindre og derfor er der nogle af denne boligtype som ikke har køkken. Ligegyldigt hvilken boligtype I vælger, så vil I nyde jeres ophold i et mobilhome. Både indenfor og udenfor.  Vil I gerne prøve at  opleve ekstra luksuriøs camping? Så skulle I kaste et blik på vores Glamping mobilhomes.

Campingpladser med Hawaï mobilhomes

Er I to eller tre personer, som skal afsted på en hyggelig campingferie? Så er vores Hawaï mobilhome perfekt for jer! Boligen er rummelig og  I har jeres eget badeværelse med bruser samt separat toilet.  Det er sådan man som par til fulde nyder alle fordelene ved at bo på en campingplads .

Fordele ved at bo på en campingplads

Der er swimmingpool, supermarked, legeplads, sportsplads og vaskemaskiner. Men vigtigst af alt – I har jeres eget hyggelige sted i midt i den friske luft. Nyd en lækker morgenmad på jeres terrasse og sus så afsted til en af de smukke byer i nærheden af jeres campingplads. Vore campingpladser med Hawaï mobilhomes ligger altid i nærheden af større byer. Besøg Rom, Firenze eller Venedig! 

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.