header-bali.jpg

Campingpladser med Bali mobilhomes


Når I bor i et Bali mobilhome, er der komfort og plads til hele familien. Bali er normalt velegnet til seks personer: fire voksne og to børn.

Komfort og praktiske bekvemmeligheder

Bali  mobilhomet har to soveværelser, et badeværelse med brusebad og håndvask samt separat toilet, køkken med mikroovn og et stort køleskab med separat fryser. De fleste er også udstyrede med træterrasse og havemøbler.

Se videoen fra et Bali mobilhome her og få et indtryk af boligen.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.