170626-acco-Fiji-900x170.jpg

Campingpladser med Fiji mobilhomes


Skal I på ferie hele familien? Så vil det være en fordel for jer at vælge en campingplads med et Fiji mobilhome. Dette er vores prisbilligste mobilhome. Fiji boligen er normalt beregnet til seks personer: fire voksne og to børn.

Fuldt udstyret mobilhome

Fiji mobilhome har to soveværelser, et badeværelse med brusebad og håndvask, separat toilet, et køkken med køleskab og som oftest en træterrasse og havemøbler.

Se videoen fra et Fiji mobilhome her og få et indtryk af boligen.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.