nw-temp-headers.jpg

Campingpladser med Glamping mobilhomes


Har I lyst tage på camping med luksus, komfort og stil? Så er Glamping lige noget for jer! Campingpladser med Glamping mobilhomes bliver mere og mere populære. Og det er intet under, da de er ekstremt luksuriøse og faktisk tilbyder flere faciliteter end et hotelværelse. Og børnene? Jamen, de leger da glade udenfor jeres mobilhome på det stor areal.

Ekstrem luksus

Glamping mobilhomes har to eller tre soveværelser og et eller to badeværelser. Ofte har de ovenikøbet en stor bruseniche, håndvask og toilet. De har også et rummeligt køkken med mikroovn og et stort køleskab med separat fryser og ofte også en Nespresso maskine. Nogle har også opvaskemaskine. Opholdsrummet er meget behagelig og moderne. Og udenfor er der også dejligt, med en stor terrasse og luksus havemøbler. I finder de nøjagtige specifikationer for Glamping mobilhomet under ”boliger” på den siden for hver enkelt campingplads.

Se videoen fra en Glamping bolig her og få et indtryk af boligen.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.