header-tahiti.jpg

Campingpladser med Tahiti mobilhomes


Ønsker I to badeværelser i jeres mobilhome? Så kan I med fordel vælge vores Tahiti mobilhome. Boligen er ekstra rummelig og har to badeværelser og to toiletter. Det gør den yderst velegnet for grupper med fire voksne eller ældre børn. Der er også masser af plads på terrassen. Seks personer (fire voksne og to børn) vil kunne få et behageligt ophold i denne boligtype. 

Ekstra plads og to fuldt udstyrede badeværelser

Det rummelige Tahiti mobilhome har to soveværelser, et opholdstum og to badeværelser hver med bruser, håndvask og toilet. Her er køkken med mikroovn, et stort køleskab med separat fryser og i de fleste tilfælde en overdækket træterrasse samt havemøbler. 

Se videoen fra et Tahiti mobilhome her og få et indtryk af boligen.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.