header-tahiti.jpg

Campingpladser med Tahiti mobilhomes


Har I lyst til et mobilhome med to badeværelser? Så skal I vælge et Tahiti mobilhome. Denne bolig er ekstra rummelig og har to badeværelser og to toiletter. Den er idéel til to par eller familier med større børn. Tahiti terrassen er også meget rummelig. Tahiti er egnet til seks personer: fire voksne og to børn.

Ekstra plads og to badeværelser

Det rummelige Tahiti mobilhome har to soveværelser, to badeværelser med brusebad, håndvask og et separat toilet, et køkken med mikroovn og et stort køleskab med separat fryser. De fleste Tahiti boligtyper har desuden en overdækket træterrasse med rækværk og havemøbler.

Se videoen fra et Tahiti mobilhome her og få et indtryk af boligen.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.