header-tahiti.jpg

Campingpladser med Tahiti mobilhomes


Ønsker I to badeværelser i jeres mobilhome? Så kan I med fordel vælge vores Tahiti mobilhome. Boligen er ekstra rummelig og har to badeværelser og to toiletter. Det gør den yderst velegnet for grupper med fire voksne eller ældre børn. Der er også masser af plads på terrassen. Seks personer (fire voksne og to børn) vil kunne få et behageligt ophold i denne boligtype. 

Ekstra plads og to fuldt udstyrede badeværelser

Det rummelige Tahiti mobilhome har to soveværelser, et opholdstum og to badeværelser hver med bruser, håndvask og toilet. Her er køkken med mikroovn, et stort køleskab med separat fryser og i de fleste tilfælde en overdækket træterrasse samt havemøbler. 

Se videoen fra et Tahiti mobilhome her og få et indtryk af boligen.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.