Waikiki-XL-900x170.jpg

Campingpladser med Waikiki XL mobilhomes

Vores Waikiki XL er den af vore boligformer, der har flest soveværelser: Hele fire! Så hvis I ønsker en ferie for hele familien, med både forældre eller venner, så vil Waikiki Xl helt klart være jeres bedste valg! 

Fire soveværelser, til ni personer!

Der er rigeligt soveplads her, til jer, jeres børn, forældre  (også sviger), eller brødre, søstre, nevøer og niecer. Der er nok senge til ni personer i Waikiki XL: Max. seks voksne og tre børn. Denne boligtype har også en opholdsstue, et badeværelse med bruser og håndvask, separat toilet, et køkken med mikroovn og et stort køleskab med separat fryser og i de fleste tilfælde, en træterrasse med havemøbler. 

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.