Waikiki-XL-900x170.jpg

Campingpladser med Waikiki XL mobilhomes

Vores Waikiki XL er den af vore boligformer, der har flest soveværelser: Hele fire! Så hvis I ønsker en ferie for hele familien, med både forældre eller venner, så vil Waikiki Xl helt klart være jeres bedste valg! 

Fire soveværelser, til ni personer!

Der er rigeligt soveplads her, til jer, jeres børn, forældre  (også sviger), eller brødre, søstre, nevøer og niecer. Der er nok senge til ni personer i Waikiki XL: Max. seks voksne og tre børn. Denne boligtype har også en opholdsstue, et badeværelse med bruser og håndvask, separat toilet, et køkken med mikroovn og et stort køleskab med separat fryser og i de fleste tilfælde, en træterrasse med havemøbler. 

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.