nw-header-acco-waikiki.jpg

Campingpladser med Waikiki mobilhomes

Vores Waikiki mobilhome er udstyret med tre soveværelser. Boligtypen er perfekt til en ferie med seks eller syv personer, fordelt på fire voksne og to eller tre børn. Opholdsrummet er meget rummeligt og der er altid et separat toilet. 

Altid tre soveværelser

At sove i en rigtig seng i et rigtigt soveværelse. Se, det kan man kalde for komfort! Vores Waikiki mobilhome har tre soveværelser. Den er også udstyret med et opholdsrum, badeværelse med bruser og håndvask, et separat toilet, køkken med mikroovn og et stort køleskab med separat fryser. I de fleste tilfælde også en træterrasse med havemøbler. 

Se videoen fra et Waikiki mobilhome her og få et indtryk af boligen.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.