nw-header-acco-waikiki.jpg

Campingpladser med Waikiki mobilhomes

Vores Waikiki mobilhome er udstyret med tre soveværelser. Boligtypen er perfekt til en ferie med seks eller syv personer, fordelt på fire voksne og to eller tre børn. Opholdsrummet er meget rummeligt og der er altid et separat toilet. 

Altid tre soveværelser

At sove i en rigtig seng i et rigtigt soveværelse. Se, det kan man kalde for komfort! Vores Waikiki mobilhome har tre soveværelser. Den er også udstyret med et opholdsrum, badeværelse med bruser og håndvask, et separat toilet, køkken med mikroovn og et stort køleskab med separat fryser. I de fleste tilfælde også en træterrasse med havemøbler. 

Se videoen fra et Waikiki mobilhome her og få et indtryk af boligen.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.