160310-hemelvaart-900x170.jpg

Kr. Himmelfartsferie tilbud

Har I lyst til en campingferie i Kr. Himmelfartsferien? Nyd godt af vores specielle tilbud på Kr. Himmelfartsferien og få op til 40% rabat!


Afsted til en campingplads i Kr. Himmelfartsferien
Få mest muligt ud af den ekstra lange weekend og lad solens stråler bringe smilet frem. Vidste I, at der er mange campingpladser indenfor rimelig kort afstand? Når I ankommer, kan I bare sætte bagagen ind i det fuldt udstyrede telt, mobilhome eller glampingbolig og gå på opdagelse på campingpladsen og i omgivelserne. Tag en dukkert, tag på shopping, besøg en forlystelsespark, tag på stranden, gå en tur i skoven, tag på legepladsen eller begiv jer ud på en cykeltur.

Tip: Se tippene om omgivelserne ved campingpladsen på vores hjemmeside om pladsen og gør jeres Kr. Himmelfartsweekend til en uforglemmelig ferie!

Kr. Himmelfartsdag 2018
Kr. Himmelfartsdag er torsdag d. 10. maj i 2018. Har I lyst til at svømme i et opvarmet svømmeparadis? Tjek jeres favoritcampingplads på hjemmesiden og se om der er en indendørs eller overdækket swimmingpool.

I kan ændre bookingen én gang gratis indtil den 15. april 2018.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.