170202-eastern900x175.jpg

Last minute Påskeferie tilbud

Har I lyst til en campingferie i påsken? Nyd godt af vores specielle tilbud på påskeferien og få op til 40% rabat!


Oplevelser med familien på en campingplads i påsken
Nyd dejlig kvalitetstid sammen med familien i påsken! Forårssolen bidrager til den dejlige stemning, mens I nyder udendørslivet. I kan starte dagen med friskbagt brød, tage en dukkert i poolen eller udforske omgivelserne på cykel- eller gåture. I kan også besøge en forlystelsespark sammen med hele familien!  Kort sagt: Et ophold på en campingplads i påsken betyder dejlig tid sammen med familien!

Har I lyst til at holde påskeferie med familien på en campingplads? Se vores specielle tilbud og book en dejlig ferie nu! I kan ændre bookingen én gang gratis.

Påskeferie
Påsken falder d. 29. marts – 2. april i år. De fleste skolebørn har ferie fra skolen fra d. 24. marts til og med d. 2. april.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.