190226-springpromo2019-900x175-VDK.jpg

Book jeres forårsferie nu!

En uge i Påsken fra kr. 1.710,-*


Ønsker I et supertilbud på et ophold i Påsken, St. Bededag, Kr. Himmelfart eller Pinsen? Så book nu! Der er gode tilbud på mange campingpladser. I kan booke en hel uge i et luksus mobilhome i Påskeferien for kun kr. 1.710,-!

Book nu…

Der er rift om ophold i Påsken, så der bliver hurtigt fuldt booket. Mange lande holder desuden en uges ferie i maj, så også der, er der rift om de gode tilbud!

* Dette priseksempel er 1 uges ophold i et Fiji mobilhome på Baia Verde ved Gardasøen i Italien, Holland.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.