161026-hu-900x170.jpg

Pinseferie tilbud

Har I lyst til at holde ferie på en campingplads i pinseferien? Benyt jer af vores specielle pinseferietilbud og få op til 40% rabat!


Forlænget pinseweekend
Planlæg en mini pinseferie på en campingplads! Nyd forårssolen sammen og genoplad batterierne. Der er så meget at se og lave på jeres campingplads. Svøm, spil minigolf, tag på cykeltur eller leg med jeres børn på legepladsen. Området har så meget at tilbyde! Indbydende byer og populære attraktioner som forlystelsesparker og zoo’s. En ting er sikkert. Hvis I bor på en campingplads i pinsen, så er I sikre på at få en fantastisk weekend.

Pinse 2018
I år falder pinsen søndag d. 20. maj og mandag d. 21. maj. Tjek jeres favoritcampingplads under aktiviteter og pools og se om der er en indendørs eller overdækket swimmingpool.

I kan ændre bookingen én gang gratis indtil den 15. april 2018.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.