900x175-yoga_VDK.jpg

Yogarejse 2019 på Le Château de Galaure

Yogarejse til Sydfrankrig med yogaundervisning hver dag


Yogarejse til Drôme? Nyd balancen i kroppen og kom helt i zen mens I nyder jeres yogaferie og udelivet på Le Château de Galaure. Fra lørdag d. 6. til lørdag d. 13. juli har I chancen! Der afholdes nemlig en hel uge dedikeret til yoga på camping le Château de Galaure. Det bliver den professionelle yogainstruktør Katka Østergaard, der står i front på yogaferien.

Sammen med familien, venner eller veninder kan I nyde en afslappende yogaferie i Drômes smukke natur. Som yogaelskere kan I desuden deltage i yogaundervisning på camping Château de Galaure. En mulighed for alle der holder af yogaferie og campingferie i skønne omgivelser. Godt at vide: Imens du nyder yogatimerne står underholdningsteamet klar til at underholde børnene. Og bagefter kan I alle sammen tage en dukkert i poolen, mærke suset i de sjove vandrutschebaner samt benytte de mange lækre faciliteter på pladsen!


    300x150-yoga.jpg

Yogarejse d. 6. til 13. juli 2019

For al yogaundervisningen betales i alt €35 pr. person på campingpladsen. Hvordan gør I? Først skal I skal selv booke yogarejsen på camping Le Château de Galaure (se campingpladsen nederst på siden). Vælg mellem en standplads, et fuldt udstyret bungalowtelt eller et skønt mobilhome. Eller gå efter endnu mere luksus i et stort safaritelt eller et luksuriøst glamping mobilhome. Herefter skal I booke yogaundervisningen via e-mail, se under praktiske info herunder.


Yogaundervisning i Frankrig - juli 2019

-Af yoga underviser Katka Østergaard

Hej, jeg hedder Katka Østergaard og glæder mig til at introducere dig for yoga på din ferie på Le Château de Galaure, til sommer :-)

I løbet af dit ophold vil vi praktisere yoga 2 timer om formiddagen. Stille, roligt tempo og alle er velkomne til at være med, også helt nye begyndere.

Vi starter timen med energiåbning og rensning, som foregår igennem forskellige tilpassede øvelser. Herefter fortsætter timen med fysiske øvelser (asanas) som jeg vælger til hver dag. Med bevidst brug af vejrtrækningen i yogastillingerne støtter vi kroppens selvhelende evner. Med yogastillingerne opnår du fleksibilitet i muskler og led og den meditative beroligende effekt afhjælper stress. Vi afslutter hver time med Shavasana position med guidet dyb afspænding .

I mine yogatimer er jeg ekstra opmærksom på at hver stilling udføres på en måde som passer til deltagerens helbredstilstand. 

Om mig:
Jeg er født i Tjekkiet, og har boet i Danmark siden 2008. Jeg er uddannet som sygeplejerske og som yogalærer i lineage og tradition af Patanjalis Ashtanga Yoga som er en ældgammel form for yoga.

Fra yogaen er kommet i mit liv, har den givet mig healing og har beriget mit liv på så mange niveauer. Den har hjulpet mig til at genskabe forbindelse til min fysiske og mentale krop, og at føle mig tilpas i den, ved at forstå kroppens og sindets sprog og signaler.

 

 

Den har bragt livskraft tilbage i min rygsøjle og befriet mig fra smerter forårsaget af skoliose, prolaps disscus og slidgigt, jeg udviklede efter Post reaktive reumatisk arthritis jeg blev ramt som ung.
 

Yoga_VDK2.jpg

Yogaens praksis har også helbredt mig for angst og depression og har bragt mig tilbage til mit autentiske mig og min essens.

Jeg ønsker at hjælpe med at sprede yogaens smukke kunst, mens jeg fortsat vokser og lærer sammen med andre, jeg møder på min vej.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Namaste 
Katka Østergaard
Yoga underviser 


Praktisk information

Dato: Lørdag d. 6. til lørdag d. 13. juli 2019.
Tilmelding: Inden d. 8. juni 2019.
Pris pr. deltager: €35 for yogaundervisning, betales på pladsen.
Undervisning: 2 timer dagligt på dansk/engelsk. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.
Antal deltagere: Min. 5 – max. 25
Min. alder: 10 år
Yogarejse til Le Château de Galaure: Book yogarejsen på Le Château de Galaure efter eget valg
Book nu og benyt jer af de gode tilbud

Tilmeldelse via e-mail

Deltagelse i yogaundervisningen? Tilmeld dig før d. 8. juni 2019. Det gøres ved at sende en e-mail til dk-office@vacansoleil.com. Oplys venligst flg. i e-mailen:

  • Lejeaftalenr. på dit ophold på campingpladsen
  • Navn på deltager / deltagere i yogaundervisningen
  • E-mailadresse til hver deltager

Spørgsmål til yogaferien?  Ring til os for mere info: 55 56 35 66


Pris på ophold
7 nætters ophold på Le Château de Galaure koster fra kr. 3.678,- Dette er prisen for et fuldt udstyret bungalow telt hvor der er plads til 4 voksne og 2 børn. Et lækkert mobilhome fås fra. Kr. 4.230,-  med plads til 2 voksne og 2 børn.

Priser kan variere.

Yoga_VDK1.jpg

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.