161010-senoir-900x170_nieuweheader.jpg

Rejser med Vacansoleil for Ældre Sagen

Som medlem af Ældre Sagen kan du booke din næste ferie til en favorabel medlemspris. Vacansoleil tilbyder Ældre Sagens medlemmer 15% rabat udvalgte ferieophold. For at opnå rabatten skal du blot kunne rejse i perioderne 1. marts - 30. juni eller 1. september – 31. oktober. 
Medlemsrabatten udløses ved at booke ud fra de håndplukkede forslag, som du finder herunder. Disse forslag er designet specielt til dig som medlem af Ældre Sagen. Rabatten findes på størstedelen af vores forskellige boligtyper. 

Brug koden AESAGEN når du booker dit ophold og få yderligere 15 % rabat på de oplyste priser.  

170403-medlemstilbud-820,5x250.jpg

På vores 4 Iris Parc campingpladser kan vi tilbyde extra rabat, på 20 % for medlemmer af Ældre Sagen. Vælg mellem ferie i Paris, Dordogne og Drome, alle i Frankrig eller i Birkelt i Luxembourg. Fælles for alle pladser er en rigtig høj standard og dejlige oplevelser. Vælger du at søge under de nedenstående forslag, kan du også finde de 4 Iris Parc pladser, som automatisk vil udløse rabat på 20 % oven på de anførte priser. Rabatten på 20 % opnås ved specifikke rejseperioder. 

 


 

Natur-ferie for Ældre Sagen

Betagende landskaber, smuk natur, afslapning eller aktive vandreture, frisk luft og inspiration for krop og sjæl. 
Vælg mellem disse campingpladser og få en dejlig ferie med sikkerhed for en skøn naturoplevelse.

Mad & Vin ferie for Ældre Sagen

Lad næse og gane forføres af Europas skønne vine og campingpladsernes lækre restauranter. Disse campingpladser ligger tæt på områdets vingårde og du får med sikkerhed en ferie med lækre kulinariske oplevelser.  

Ferie med børnebørn for Ældre Sagen

Er der noget bedre end at opleve verden med sine børnebørn? Disse campingpladser er perfekte for børn. Underholdningen er i top og der er en skøn kombination af både sjov og afslapning på disse campingpladser.

Forlænget weekend for Ældre Sagen

Få ny energi med en skøn miniferie og få en pause fra hverdagen. Vælg f.eks. en campingplads tæt på Danmark eller flyv/kør til en af de store populære Europæiske byer og nyd en afslappende storbyferie.  

Storby ferie for Ældre Sagen

Disse campingpladser ligger tæt på Europas populære storbyer. Venedig, Paris, Barcelona, Firenze, Wien m.fl. Valget er dit. Byerne kan nemt nås med offentlig transport, så i kan evt. flyve til campingpladsen, det er helt op til dig.  

Glamping ferie for Ældre Sagen

Er komfort og luksus vigtigt, så skal i vælge Glamping hvor i bor i luksuriøse boliger på smukke campingpladser. Boligerne er super komfortable og er alle udstyret med f.eks. bad, køkken, terrasse, og havemøbler. 


 

Boligformer på campingpladsen

Hos Vacansoleil kan du vælge at bo i vores lækre og komfortable mobilhomes, som fungerer som et lille sommerhus, med plads til op til 6 personer. Vil du derimod mærke charmen ved rigtig camping i telt, kan du også bo i luksus bungalowtelte med komplet køkken og elektricitet og du kan selvfølgelig også leje en standplads, hvis du rejser med eget telt eller campingvogn. 
 

Transport til campingpladsen

En stor del af Vacansoleils campingpladser ligger tæt på de Europæiske lufthavne. Det betyder, at du nemt og afslappende kan flyve til mange af vores destinationer. 
Det kan være en god idé at leje en bil i lufthavnen, så i nemt kan tage ud, men vær opmærksom på, at mange campingpladser ligger tæt og komfortabelt på det offentlige transport system.