161010-senoir-900x170_nieuweheader.jpg

Rejser med Vacansoleil for Ældre Sagen

Som medlem af Ældre Sagen kan I booke ferien til en favorabel medlemspris. Vacansoleil tilbyder Ældre Sagens medlemmer 15 % rabat på udvalgte ferieophold, som findes på siden herunder. Disse forslag er specielt designet til jer som medlemmer af Ældre Sagen. 

Når I gennemfører bookingen, skal I blot huske at indtaste koden "AESAGEN1" og herved bliver de 15 % rabat fratrukket prisen.
Vær opmærksom på om opholdets pris allerede er nedsat. I sådanne tilfælde kan denne rabat være højere end de 15 % medlemsrabat. Medlemsrabatten giver 15 % rabat på opholdets oprindelige pris. 

Der gives rabat i perioderne: 1. marts - 30. juni, 1. september - 31. oktober 2019. Det er dog stadig muligt at booke udenfor disse perioder, men til normal pris. 

Har I spørgsmål til campingpladser, beliggenhed eller andet, er I altid velkomne til at kontakte vores danske rejseeksperter på e-mail dk-office@vacansoleil.com eller på 55 56 35 66. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe jer med at finde den helt rigtige ferie.

Vidste I i øvrigt, at Vacansoleil har haft kontor i Danmark i 20 år og har et udvalg af ca. 500 smukke og specielt udvalgte campingpladser fordelt i Europa.

170403-medlemstilbud-820,5x250.jpg

På vores fem Iris Parc campingpladser kan vi tilbyde extra rabat på 20 % for medlemmer af Ældre Sagen. Vælg mellem ferieophold i Paris, Dordogne, Bretagne, Drome i Frankrig, eller i Birkelt i Luxembourg. Fælles for alle pladser er en rigtig høj standard og dejlige oplevelser. Vælger I at søge under de nedenstående forslag, kan I også finde de fem Iris Parc pladser. 
Når I gennemfører bookingen, skal I blot huske at indtaste koden "AESAGEN2" og herved bliver de 20 % rabat fratrukket prisen.

 


 

Natur-ferie for Ældre Sagen

Betagende landskaber, smuk natur, afslapning eller aktive vandreture, frisk luft og inspiration for krop og sjæl. 
Vælg mellem disse campingpladser og få en dejlig ferie med sikkerhed for en skøn naturoplevelse.

Mad & Vin ferie for Ældre Sagen

Lad næse og gane forføres af Europas skønne vine og campingpladsernes lækre restauranter. Disse campingpladser ligger tæt på områdets vingårde og I får med sikkerhed en ferie med lækre kulinariske oplevelser.  

Ferie med børnebørn for Ældre Sagen

Er der noget bedre end at opleve verden med sine børnebørn? Disse campingpladser er perfekte for børn. Underholdningen er i top og der er en skøn kombination af både sjov og afslapning på disse campingpladser.

Forlænget weekend for Ældre Sagen

Få ny energi med en skøn miniferie og få en pause fra hverdagen. Vælg f.eks. en campingplads tæt på Danmark eller flyv/kør til en af de store populære Europæiske byer og nyd en afslappende storbyferie.  

Storby ferie for Ældre Sagen

Disse campingpladser ligger tæt på Europas populære storbyer. Venedig, Paris, Barcelona, Firenze, Wien m.fl. Valget er jeres. Byerne kan nemt nås med offentlig transport, så I kan evt. flyve til campingpladsen, det er helt op til jeres.  

Glamping ferie for Ældre Sagen

Er komfort og luksus vigtigt, så skal i vælge Glamping hvor I bor I luksuriøse boliger på smukke campingpladser. Boligerne er super komfortable og er alle udstyret med f.eks. bad, køkken, terrasse, og havemøbler. 


 

Boligformer på campingpladsen

Hos Vacansoleil kan I vælge at bo i vores lækre og komfortable mobilhomes, som fungerer som et lille sommerhus, med plads til op til 6 personer. Vil I derimod mærke charmen ved rigtig camping i telt, kan I også bo i luksus bungalowtelte med komplet køkken og elektricitet og I kan selvfølgelig også leje en standplads, hvis I rejser med eget telt eller campingvogn. 
 

Transport til campingpladsen

En stor del af Vacansoleils campingpladser ligger tæt på de Europæiske lufthavne. Det betyder, at I nemt og afslappende kan flyve til mange af vores destinationer. 
Det kan være en god idé at leje en bil i lufthavnen, så I nemt kan tage ud, men vær opmærksom på, at mange campingpladser ligger tæt og komfortabelt på det offentlige transport system.