161010-senoir-900x170-grandchildren.jpg

Ferie med børnebørn for Ældre Sagen

Er der noget bedre end at opleve verden med sine børnebørn? Disse campingpladser er perfekte for børn. Underholdningen er i top og der er daglige sports- og spil arrangementer. Skøn kombination af både sjov og afslapning.

Når I gennemfører bookingen, skal I blot huske at indtaste koden "AESAGEN1" og herved bliver de 15 % rabat fratrukket prisen. Vær opmærksom på om opholdets pris allerede er nedsat. I sådanne tilfælde kan denne rabat være højere end de 15 % medlemsrabat. Medlemsrabatten giver 15 % rabat på opholdets oprindelige pris. 

Der gives rabat i perioderne: 1. marts - 27. april, 13. maj - 17. maj, 27. maj - 31. maj, 1. september - 31. oktober. Det er dog stadig muligt at booke udenfor disse perioder, men til normal pris. 

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.