170328-medlemstilbud-900x175.jpg

Extra gode medlemstilbud

På vores fem populære Iris Parc campingpladser tilbyder vi medlemmer af Ældre Sagen extra rabat. 
Fælles for alle Iris Parc pladserne er, at de alle drives af Vacansoleil og har et rigtig højt kvalitetsniveau hvad angår f.eks. boliger, faciliteter, restauranter og underholdning.

Når I gennemfører bookingen, skal I blot huske at indtaste koden "AESAGEN2" og herved bliver de 20 % rabat fratrukket prisen. Vær opmærksom på om opholdets pris allerede er nedsat. I sådanne tilfælde kan denne rabat være højere end de 20 % medlemsrabat. 
Der gives rabat i perioderne: 1. marts - 30. juni, 1. september - 31. oktober 2019. Det er dog stadig muligt at booke udenfor disse perioder, men til normal pris. 

Har I spørgsmål til campingpladser, beliggenhed eller andet, er I altid velkomne til at kontakte vores danske rejseeksperter på e-mail dk-office@vacansoleil.com eller på 55 56 35 66. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe jer med at finde den helt rigtige ferie.

  

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.