170328-medlemstilbud-900x175.jpg

Extra gode medlemstilbud

På vores fem populære Iris Parc campingpladser tilbyder vi medlemmer af Ældre Sagen extra rabat. 
Fælles for alle Iris Parc pladserne er, at de alle drives af Vacansoleil og har et rigtig højt kvalitetsniveau hvad angår f.eks. boliger, faciliteter, restauranter og underholdning.

Når I gennemfører bookingen, skal I blot huske at indtaste koden "AESAGEN2" og herved bliver de 20 % rabat fratrukket prisen. Vær opmærksom på om opholdets pris allerede er nedsat. I sådanne tilfælde kan denne rabat være højere end de 20 % medlemsrabat. 
Der gives rabat i perioderne: 1. marts - 30. juni, 1. september - 31. oktober. Det er dog stadig muligt at booke udenfor disse perioder, men til normal pris. 

Har I spørgsmål til campingpladser, beliggenhed eller andet, er I altid velkomne til at kontakte vores danske rejseeksperter på e-mail dk-office@vacansoleil.com eller på 55 56 35 66. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe jer med at finde den helt rigtige ferie.

  

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.