161010-senoir-900x170-glamping.jpg

Glamping for Ældre Sagen

Er komfort og luksus vigtigt, så skal I vælge Glamping hvor I bor i luksuriøse boliger på smukke campingpladser. Boligerne er super komfortable og er alle udstyret med f.eks. bad, køkken, terrasse, og havemøbler. 

Når I gennemfører bookingen, skal I blot huske at indtaste koden "AESAGEN1" og herved bliver de 15 % rabat fratrukket prisen. Vær opmærksom på om opholdets pris allerede er nedsat. I sådanne tilfælde kan denne rabat være højere end de 15 % medlemsrabat. Medlemsrabatten giver 15 % rabat på opholdets oprindelige pris. 

Der gives rabat i perioderne: 1. marts - 30. juni, 1. september - 31. oktober 2019. Det er dog stadig muligt at booke udenfor disse perioder, men til normal pris. 

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.