161010-senoir-900x170_nieuweheader.jpg

Særtilbud for medlemmer af Ældre Sagen

Kultur & afslapning i Rom

Nyd en fantastisk sensommerferie i september i Rom på det populære camping resort Fabulous. Benyt særtilbuddet og spar 15% Medlemspris kr. 2.022,- for en luksusferiebolig med plads til 6 personer. 

Fabulous

Opholdet kan bookes ved brug af rabatkoden AESAGEN1 eller via telefon 55 56 35 66 hvor vores danske rejseeksperter vil være behjælpelige med at gennemføre bookingen. 

180814-AeldreSagen-363x150.jpg

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 150,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.