161010-senoir-900x170_nieuweheader.jpg

Særtilbud for medlemmer af Ældre Sagen

Luksus & Storbyferie i farverige Barcelona

Nyd en fantastisk oplevelsesrig efterårsferie på det luksuriøse camping resort Vilanova Park ved Barcelona. Benyt særtilbuddet og spar 15% Medlemspris kr. 3.790,- for en luksus feriebolig med plads til 6 personer. 

Vilanova Park

Opholdet kan bookes ved brug af rabatkoden AESAGEN1 eller via telefon 55 56 35 66 hvor vores danske rejseeksperter vil være behjælpelige med at gennemføre bookingen. 


Aeldre Sagen Oktober 2018.jpg

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.