161010-senoir-900x170_nieuweheader.jpg

Særtilbud for medlemmer af Ældre Sagen

Miniferie i Paris

Tag forskud på sommeren i maj måned med en miniferie i Paris. Benyt særtilbuddet til medlemmer af Ældre Sagen og spar 25% Medlemspris kr. 1.461,- (Normalpris kr. 1.948,-)

Camping Iris Parc Le Chêne Gris

Opholdet kan bookes online ved brug af rabatkoden AESAGEN2 eller via telefon 55 56 35 66 hvor vores danske rejseeksperter vil være behjælpelige med at gennemføre bookingen. 

363x150-waikiki.jpg


 

Særtilbud på sol, sommer og Sydfrankrig

I forbindelse med februar udgivelsen af Ældre Sagens tilbudsavis, har I som medlemmer af Ældre Sagen mulighed for at booke dette særtilbud til Drôme i det sydlige Frankrig med en rabat på 20%!

Ældre Sagen

Iris Parc Le Château de Galaure
Iris Parc Le Château de Galaure er en af Vacansoleils egne campingpladser. En dejlig grøn plads med fin beliggenhed kun 1 km fra den hyggelige landsby Château de Galaure. 
Der er flere forskellige swimmingpools, en kunstig badesø, sauna og massage. Derudover tilbyder pladsen adskillige sportsaktiviteter og det er muligt at leje cykler, så området også kan udforskes på to hjul.  
Le Château de Galaure har ligeledes en dejlig restaurant, take-away, bar og snackbar og vil I selv kokkerere, så er der også en velassorteret købmand på pladsen. 

Prisen inkluderer en hyggelig feriebolig "Fiji" med plads til 6 personer i 7 nætter. Boligen fungerer som et fuldt udstyret sommerhus med eget køkken, bad og toilet. Der er aircondition, delvist overdækket terrasse, havemøbler, tæpper og puder! 
På pladsen forefindes andre typer af ferieboliger, som kan vælges undervejs i bookingen, der gives ligeledes 20% rabat på disse boliger. Når bookingen gennemføres, skal I blot huske at indtaste koden "AESAGEN2", hvorved de 20% rabat fratrækkes prisen. 

Har I ikke mulighed for at ankomme d. 20. april som foreslået i annoncen, er der også mulighed for at få 20% rabat på opholdene ved Iris Parc campingpladserne i følgende perioder: 1. marts-27. april, 13. maj-17. maj, 27. maj-31. maj og 1. sept-31. oktober. Det er dog stadig muligt at booke udenfor disse perioder, men til normal pris. 

Opholdet kan bookes online ved brug af rabatkoden AESAGEN2 eller via telefon 55 56 35 66 hvor vores danske rejseeksperter vil være behjælpelige med at gennemføre bookingen. 

Se mere om området og faciliteter på Le Château de Galaures egen hjemmeside: https://www.irisparc.dk/camping-le-chateau-de-galaure/

Vacansoleil arrangerer ikke transport til campingpladsen. Det er muligt at flyve til enten Grenoble (GNB) eller Lyon (LYS) lufthavn som ligger hhv. 40 km og 95 fra pladsen. Fra lufthavnen kan man leje en bil og køre det sidste stykke vej.

Øvrige Iris Parc campingpladser
Medlemmer af Ældre Sagen kan ligeledes opnå 20% rabat på de øvrige Iris Parc campingpladser, som ses i listen herunder. Rabat gives i ovenstående perioder ved brug af koden AESAGEN2.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.