Ferier med babyer og små børn

Når man rejser på familieferie med babyer og små børn, er der mange små detaljer, der kan gøre rejsen helt perfekt. Den rigtige børne/babypool, aktiviteter og leg i øjenhøjde til de helt små børn, mad indenfor nem rækkevidde og mulighed for at sove en god middagslur når man er løbet tør for energi! Transporten til feriestedet skal også være nem og overskuelig, når man rejser med de helt små gæster. 

Hos Vacansoleil findes rigtig gode muligheder for en dejlig ferie med babyer og små børn. På denne side har vi gjort det nemt for jer at sammenstykke jeres egen helt unikke ferie, vi har nemlig håndplukket de allerbedste familie campingpladser, hvor de små gæster er særligt velkomne. Se også hvilke pladser der ligger tæt på en lufthavn, så I slipper for den lange køretur og tjek vores fif til pakkelister mm.


 

Børneferie-favoritter

Nær lufthavne


 

På børneferie med Vacansoleil


Får de helt små børn overhovedet noget ud af at være på ferie? Ja da!! Der er masser af aktiviteter for de helt små. De fleste campingpladser har opvarmede børnepools, og rigtig gode legepladser. Fordelen ved at bo i vores mobilhomes er, at I har jeres egen lille forhave eller en dejlig overdækket veranda, hvor I f.eks. kan have jeres eget lille badebassin, så I også kan hygge og lege tæt på boligen.

Når rejsen går med Vacansoleil, kan I være sikre på at få en hel række fordele:

  • Sikre rammer på campingpladsen
  • Sjove legepladser
  • Babypakke med højstol, badekar og weekendseng (husk madras / tæppe som underlag)
  • Vandland og pools for store og små – også de helt små!
  • Underholdning (i højsæson)
  • Gode boliger med egen forhave eller veranda (ofte overdækket)
  • I boligen kan I selv lave mad, hvilket er en fordel hvis den lille får speciel kost. Der er køleskab og frys, så maden kan holde sig og drikkevarerne er kolde. 

 

Nær forlystelsesparker

Pakkeliste


 

Fordele ved at rejse uden for sæson !

Fordelene ved at rejse uden for sæson er mange. På campingpladserne er der mere ro og plads og der er mindre kø ved poolen og til de forskellige aktiviteter. Derudover kan I få et ferieophold til en meget billig pris og flybilletter er som regel også til at få til rigtig gode priser. Især i perioderne fra 1. sept – 31. oktober og 1. marts – 30. juni er der store besparelser at hente på ferieopholdet. 

Boligformer hos Vacansoleil

Vacansoleil tilbyder forskellige former for boligformer. Standplads, fuldt udstyrede telte og mobilhomes. Til børneferie med de helt små anbefaler vi at bo i et mobilhome, som fungerer som jeres eget hyggelige sommerhus. Her har I både køkken, bad og toilet og I kan selv lave mad og opbevare det i køleskab / fryser, hvilket er en fordel når den lille er på speciel kost.  

Fordele ved at bo i mobilhome

At bo i mobilhome på ferien er perfekt ift. alle størrelser i familien, inklusiv barnevogn og klapvogn. I kan nemt lade de små sove til middag i skyggen på verandaen / eller uden for boligen og når de er puttet godnat, kan de voksne nyde den lune aften på verandaen og stadig være tæt på de små. Der kan også være en lille forhave tilknyttet boligen, som med fordel kan bruges til spil og leg. 

I alle boliger tilknyttet denne webside, er der mulighed for at leje babypakke, således at boligen er udstyret med højstol, babyseng og babybadekar – alle campingpladser hvor dette er muligt, har et lille lyserødt piktogram med en sut. 

Skulle I have spørgsmål ang. Ferieophold med Vacansoleil er I velkomne til at ringe eller maile til vores rejseeksperter, der sidder klar på 55 56 35 66 eller på dk-office@vacansoleil.com
 


 

Sikre solråd – Skru ned for solen mellem kl. 12 & 15

Solens uv-stråling er stærkest mellem kl. 12 og 15. Næsten halvdelen af uv-strålingen falder i dette tidsrum. Derfor kan du undgå rigtig meget uv-stråling ved at finde skygge midt på dagen. Skal du opholde dig i direkte sol, så gør det så vidt muligt før kl. 12 eller efter kl. 15.

Du behøver ikke at være direkte i solen for at få farve. Solens stråler bliver reflekteret i overflader som vand, beton, sand og sne, så uv-strålerne rammer dig, selvom du sidder i skyggen. Du får endda også farve på en skyet sommerdag. Skyerne slipper nemlig 30-70 % af solstrålingen igennem afhængig af skylagets tykkelse.

Husk at medbringe din egen skygge

Om sommeren er der mange situationer, hvor det ikke er muligt at finde skygge. Så er det heldigvis let at medbringe sin egen skygge i form af en parasol eller lign. Du kan også få skygge til kroppen ved at bruge solhat og en let men tætvævet langærmet bluse. Brug også trekvart eller helt lange bukser. Husk solcreme, hvor tøjet ikke dækker.

Følg de tre solråd: skygge, solhat og solcreme

Hud- og modermærkekræft skyldes især udsættelse for uv-stråling fra den naturlige sol og solarier. Det anslås af WHO, at op til 90 % af alle tilfælde af hud- og modermærkekræft direkte kan tilskrives uv-stråling og dermed kan forebygges. Når du får for store doser af solens skadelige uv-stråling, bliver huden rød. Jo flere forbrændinger og jo mere uv-stråling du udsættes for gennem livet, jo større er risikoen for at udvikle hud- og modermærkekræft. Derfor er solbeskyttelse vigtig. Følg de tre solråd: skygge, solhat og solcreme.

Læs mere omkring solråd på www.solkampagnen.dk

 

Instagram
Følg Vacansoleil på Instagram og få inspiration til dit nye ferieeventyr. Vacansoleil har ferieophold der tilgodeser både store som små og tilbyder både afslappende og aktive ferieophold.  

Facebook
Følg Vacansoleil på Facebook og vær blandt de første til at modtage nyheder og gode tilbud på ferieophold på nogle af de smukkeste campingpladser i Europa. På facebook kan du også jævnligt deltage i konkurrencer.