900x170-8.jpg

Børneferie-favoritter

Hos Vacansoleil har vi udvalgt de aller bedste familie campingpladser så hele familien, inkl. de helt små, kan få en rigtig dejlig ferieoplevelse.

I listen har vi gjort det nemt for dig at søge mellem alle de campingpladser der tilbyder leje af babypakker (højstol, baby seng- og badekar). Alle campingpladser er attraktive for de helt små gæster og alle pladser har en god børnepool.

Rejser I uden for højsæsonen er der rigtig gode priser på super ferieophold – og det er jo lige netop det man kan, hvis man har børn der endnu ikke er startet i skole.

Har I spørgsmål til campingpladser og beliggenhed er I velkomne til at kontakte Vacansoleil på 55 56 35 66 eller på e-mail dk-office@vacansoleil.com

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.