Nær lufthavne

Når I tager på ferie med Vacansoleil bestemmer I selv om I vil flyve eller køre i bil til campingpladsen. Mange campingpladser ligger i fin afstand til lufthavne, hvilket gør det nemt at flyve i stedet for at køre den lange tur i bil.

I listen herunder ses de børnevenlige campingpladser, som ligger tæt på lufthavne. Her er det nemt at leje en bil i lufthavnen og køre det sidste stykke selv, pladserne herunder ligger max 1,5 time fra lufhavnen. På nogle pladser er det også muligt at rejse med offentlig transport fra lufthavnen direkte ud til pladsen. For mere information omkring dette, ring på 55 56 35 66 eller e-mail på dk-office@vacansoleil.com

Se afstanden fra campingpladserne til hhv. lufhavn, bus- og togstation. Bemærk at listen udelukkende indeholder campingpladser der ligger max 1,5 time fra en lufthavn og som er udvalgt til ferie med små børn. 

Icon Afstande fra campingplads til lufthavn og offentlig transport (93.1 KB)

     

 

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.