900x175-borneferie.jpg

Rabatkode gennem websiden Glade Rollinger?

Har I handlet gennem websiden Glade Rollinger i december 2017 og januar 2018 fået en rabatkode, så kan I finde alle de børnevenlige campingpladser i linket herunder, hvor I kan bruge rabatkoden fra gavekortet.  

Når I gennemfører bookingen, skal I blot huske at indtaste koden ”fra gavekortet”, herved bliver de 15% rabat fratrukket prisen.

Vær opmærksom på om opholdets pris allerede er nedsat. I sådanne tilflælde kan denne rabat være højere end de 15% fra gavekortet. Gavekortet giver 15% rabat på opholdets oprindelige pris. 

Der gives rabat i perioderne: 1. marts-27. april, 13. maj-17. maj, 27. maj-31. maj og 1. sept-31. oktober. Det er dog stadig muligt at booke udenfor disse perioder, men til normal pris.

Har I spørgsmål til campingpladser, beliggenhed eller andet, er I altid velkomne til at kontakte vores danske rejseeksperter på e-mail dk-office@vacansoleil.com eller på 55 56 35 66. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe jer med at finde den helt perfekte ferie. 

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.