900x175-borneferie.jpg

Rabatkode gennem websiden Glade Rollinger?

Har I handlet gennem websiden Glade Rollinger i december 2017 og januar 2018 fået en rabatkode, så kan I finde alle de børnevenlige campingpladser i linket herunder, hvor I kan bruge rabatkoden fra gavekortet.  

Når I gennemfører bookingen, skal I blot huske at indtaste koden ”fra gavekortet”, herved bliver de 15% rabat fratrukket prisen.

Vær opmærksom på om opholdets pris allerede er nedsat. I sådanne tilflælde kan denne rabat være højere end de 15% fra gavekortet. Gavekortet giver 15% rabat på opholdets oprindelige pris. 

Der gives rabat i perioderne: 1. marts-27. april, 13. maj-17. maj, 27. maj-31. maj og 1. sept-31. oktober. Det er dog stadig muligt at booke udenfor disse perioder, men til normal pris.

Har I spørgsmål til campingpladser, beliggenhed eller andet, er I altid velkomne til at kontakte vores danske rejseeksperter på e-mail dk-office@vacansoleil.com eller på 55 56 35 66. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe jer med at finde den helt perfekte ferie. 

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.