header-mountainbiken.jpg

Campingferie og mountainbiking

Frankrig

Mountainbiking er meget populært i Frankrig, mange steder er der mountainbikestier og ruter på forskellige niveauer og sværhedsgrader. Det franske navn er VTT (Vélo Tout Terrain). Den trænede mountainbiker kan prøve kræfter med mange bjerge her, barske opkørsler og legendariske nedkørsler.

250x166-1_mtb.jpg

Italien

Ubetinget et af de smukkeste cykellande i Europa. I Italien finder I den perfekte kombination af et skønt klima, varierede landskaber, smukke middelalderbyer og landsbyer, venlige og gæstfrie indbyggere og selvfølgelig det berømte køkken. Perfekt til en kulinarisk/sportsferie.

250x166-2_mtb.jpg

Kroatië

Kroatië heeft een groot aantal mountainbike routes aangelegd. Ze zijn groot genoeg om lange tochten te rijden en zeer divers. De routes verschillen van niveau zodat er voor iedereen, van beginner tot gevorderde, een geschikt pad aanwezig is. Onderweg geniet u van de prachtige natuur en het heerlijke klimaat.

250x166-4_mtb.jpg

Regioner

Østrig

Østrig er kendt for sit alsidige og varierende landskab. De daglige etaper varierer i længde og sværhedsgrad, så hver biker kan få sin udfordring. Skråninger der kræver sin mand af selv de mest fanatiske bikere blandt os samt nedkørsler, der får adrenalinen til at pumpe som aldrig før.

250x166-5_mtb.jpg

Benelux-landene

Tættere på er der mulighed for at nyde en aktiv ferie på mountainbike. Til jer som vil udfordre bjergene, er Benelux-landene perfekt. Selv i Ardennerne og Limburg kan I opleve stigninger og svimlende nedkørsler.

250x166-7_mtb.jpg