header-mountainbiken.jpg

Campingpladser og mountainbiking

Dordogne

Et storslået og grønt område, der er mange grunde til at dette område er populært; middelalderbyer og kulinariske nydelser. Oveni kan vi også tilføje de 2.000 km lange mountainbike ruter. Disse er afmærket, og man kan se sværhedsgraden på ruterne.

250x166-1_fra.jpg

Auvergne / Aveyron

Veje, stier, bjergruter, alléer: Landskaberne i Auvergne og Aveyron er meget varierede, og derfor helt perfekte til mountainbikers. Talrige afmærkede ruter inviterer jer til at komme og udforske området. I Auvergne og Aveyron kan I opleve ca. 4.000 km ruter, alle er forsynet med faciliteter til mountainbikers.

250x166-2_fra.jpg

Campingpladser

 

Provence

Denne region er et velkendt område for kultur- og naturelskere, men det er selvfølgelig og et yderst velegnet område til en aktiv ferie. Dette område har endda modtaget et kvalitetsmærke fra 'Fédération Française de Cyclisme', dette betyder at I har mulighed for at køre på mountainbike på en god og sikker vej. Provence er det tredje største mountainbike område i Frankrig.

250x166-3_fra.jpg

Jura

Jura er den ultimative destination for mountainbike-elskere. Fra Loue dalen, gennem bakkerne i La Petite Montagne eller højslætten i Grandvaux, til Haut-Jura kanterne: Der er mere end 100 stier i Jura, specielt til mountainbiking. Disse stier er velegnet til alle, lige fra begyndere til øvede.

250x166-4_fra.jpg

Languedoc-Roussillon

En meget varieret region: fra bakker med vingårde til snedækkede toppe, og fra bugtende floder til langstrakte strande. Landskabet varierer fra fladt til bjergfyldt, det er værd at huske, når I planlægger jeres cykelferie.

regiolanguedoc.jpg

regiolanguedoc2.jpg