header-recreatief.jpg

Rekreativ cykling omkring campingpladsen

Frankrig

Et land med et meget varieret landskab, og derfor meget velegnet til cykelferier. Frankrig har noget for enhver smag; indbydende strande, idylliske landsbyer, solsikkemarker og smukke château'er. På cykel vil I kunne opleve landet på en ny og spændende måde.

frankreich - fahrradurlaub.jpg

Italien

Områderne ved Gardasøen og Adriaterhavskysten er en fornøjelse at cykle i. Cykl en tur gennem de små landsbyer, der ligger lidt længere fra Gardasøen, og nyd hvor fredfyldt og smukt her er. Ved Adriaterhavskysten kan I nyde de smukke sandstrande og det azurblå hav.

Italien - fahrradurlaub.jpg

Ungarn

Takket være det skønne klima er Balatonsøen en oplagt destination at opdage på cykel. Der er så meget at se og opleve! Besøg de smukke byer fyldt med kunst og kultur, og glem ikke vingårdene ved Balatonsøens breder. Disse vine er verdenskendte for deres høje kvalitet.

Ungarn - fahrradurlaub.jpg

Belgien

Når man taler om cykelområder, kommer man ikke udenom Kempen. Denne flade region med varieret landskab er en populær destination for cykelferier. Ved den belgiske kyst kan I få en mundfuld frisk luft på strandene samt nyde en pause på en af de mange restauranter på boulevarderne.

Belgien - fahrradurlaub.jpg

Holland

En af de store fordele ved det hollandske landskab er, at det er ideelt til en cykelferie. Holland er lille og derfor velegnet til en cykeltur, der omfatter flere regioner, byer og campingpladser. Vi er sikre på, at I ikke vil blive skuffede over alt det smukke, som Holland har at byde på.

Holland - fahrradurlaub.jpg

Tyskland

Tyskland er et rigtigt cykel paradis med gode cykelstier og klar skiltning. Man har mulighed for at nyde cykelture gennem skove og naturparker i Schwartzwald og dalene langs Bodensee ved Bayern.

deutschland - fahrradurlaub.jpg

Regioner

 

 

 

Danmark

Med sine over 10.000 km skiltede cykelruter og flade eller bakkede landskab er Danmark det perfekte sted at cykle. Mange cykelruter løber langs vandet, igennem smuk natur og pittoreske Danske landsbyer. 

250x166-1_opt.jpg

Regioner