header-recreatief.jpg

Campingpladser med gode cykelmuligheder i Frankrig

Loire + Loire Atlantique

Næsten 400 kilometer cykelruter kan findes i dette område. Sikre og godt markerede ruter. Loiredalen har i mange år været kendt for sin skønhed og har derfor tiltrukket malere, digtere og konger. Cykelruterne fører jer til mange smukke slotte, gennem skove og til Loire Atlantique ved strandene.

loiredal - fahrradurlaub.jpg

Normandiet

Regionen Normandiet er velegnet til cykling, men til tider kan det være hårdt. Det er et område med en meget rig historie. Det er imponerende at opleve på cykel, på en tur forbi smukke klipper eller langstrakte strande.

normandie - fahrradurlaub.jpg
 

Bretagne

Bretagne er virkeligt cykelvenligt, med hele 800 km cykelruter. Derudover er der utallige cykelstier over gamle jernbaner eller rolige stier. Med 1500 km kystlinie er det altid muligt at finde et hyggeligt sted at holde picnic, mens I nyder udsigten.

bretagne - fahrradurlaub.jpg

Vendée

Stødende op til Atlanterhavet byder Vendée på smukke strande og badebyer, men her er også sumpe som fx. Marais Poitevin. Smukke cykelruter fører jer gennem det der er kendt som 'Frankrigs Venedig'. Et andet tip er at besøge dette område med en flad træbåd.

vendee - fahrradurlaub.jpg


 

Somme

Somme byder på hundredevis af kilometer af cykelstier og masser af cykelruter. Kratskoven, floden Sommes grønne bakker og havet former en smuk baggrund for en afslappende cykeltur. En picnic på stranden skal helt sikkert på listen over oplevelser på turen.

gironde - fahrradurlaub.jpg

Charente-Maritime

En smuk cykelregion med velholdte cykelstier. Disse stier fører jer langs strandene og landsbyerne, men også gennem naturreservaterne i dette område. Charente-Maritime er berømt for sine østers, så glem ikke at cykle forbi de mange østersbanker, hvor de dyrkes.

charente maritime - fahrradurlaub.jpg

Les Landes

I Les Landes finder I mindst 200 km cykelruter gennem hele regionen. Dette område er berømt for sine brede, langstrakte strande og enorme fyrreskove. Også her finder I smukke cykelruter.

les landes - fahrradurlaub.jpg