wielrennen.jpg

Campingpladser i cykelløb områder

Frankrig

For ægte cykelløbs entusiaster er en cykelferie i Frankrig et must. Kør dele af den berømte Tour eller bestig Mont de Ventoux, der er muligheder på alle niveauer. I kan selvfølgelig kombinere cyklingen med besøg i historiske landsbyer, museer og glem ikke de dejlige cafeer.

wielrennen250x166-1.jpg

Italien

Italien er meget rigt på bjerge. Måske er det derfor cykelløb i Italien er endnu hårdere end i Frankrig eller Schweiz. Nogle gange er det hårdt arbejde, men belønningen er det værd: udsigterne er virkelig smukke. Og om aftenen kan I genvinde kræfterne med en drink og antipasta på campingpladsen.

wielrennen250x166-2.jpg

Østrig

Østrig er velegnet til alle former for cykelferie. Landet tilbyder såvel udfordrende, stejle stigninger og nedkørsler, men også flade dele ved smukke søer og charmerende landsbyer. Klimaet er perfekt, specielt til en sportslig ferie. Tag en regnfrakke med, hvis I kører op i bjergene!

wielrennen250x166-3.jpg

Benelux

Måske mindre kendt, men i Benelux kan I også køre hårde ture på jeres racercykler. Området er faktisk perfekt for cykelryttere, som ikke ønsker at køre i høje bjerge, men foretrækker fladere terræn. I kan også køre ad ruterne fra de velkendte cykelklassikere i Limburg og Ardennerne.

wielrennen250x166-5.jpg