Cykelrejser i de franske alper

Oplevelsesrige cykelrejser med smuk natur i de franske alper


Går cykelrejsen til de Franske Alper er der ingen tvivl om, at I bliver forkælet med fantastiske cykeloplevelser og det kan være svært at vælge, hvilke ruter der skal øverst på ønskelisten. En cykelrejse i de franske alper er en oplevelsesrig cykelrejse med motion, frisk luft, smuk natur og hyggelige franske landsbyer! De franske alper er uden tvivl de mest legendariske cykelbjerge i historien og det er også her mange cykelentusiaster foretrækker at tage på cykelrejse.
 

Cykelrejser til Alpes Dauphiné i de franske alper

Til jeres cykelrejse i de franske alper har vi udvalgt den lækre 4-stjernede campingplads Alpes Dauphiné ved byen Gap med skøn udsigt over dalen og de omkringliggende bjerge. På Alpes Dauphiné kan I nyde den opvarmede swimmingpool, spabadet og slappe af i restauranten efter en lang dag i sadlen.

Uanset om I er til landevejscykling, mountainbiking eller alm cykling, har I utallige muligheder for en perfekt cykelrejse i de franske alper. Klik her og se de fleste af de cykelruter der findes i området Gap, herfra kan I vælge mellem hele 340 ruter samt designe jeres egne ruter, printe ruter samt blive inspireret til nye cykelruter.
 

Alpe d’Huez – det legendariske bjerg

At cykle på Alpe d’Huez er en helt speciel eventyrlig oplevelse, for det legendariske bjerg summer af cykelhistorie. Op mod Alpe d’Huez kommer I igennem de 21 hårnålesving. Hvert sving er nummereret og opkaldt efter en rytter som har vundet en Tour de France etape på bjerget. Der er ikke noget at sige til, at Alpe d’Huez, er et af de mest populære bjerge at cykle på.

Alpe d’Huez er ikke det mest udfordrende bjerg, men det er en kæmpe oplevelse især pga. de mange dueller der har været i Tour de France. At cykle på Alpe d’Huez er næsten obligatorisk når i er på cykelrejse i de franske alper.

Klik her og se mere omkring ruten.

Col du Noyer

Kun 25 km. Fra Campingpladsen Alpes Dauphiné, ligger den populære rute Col du Noyer i Hautes Alpes. Col du Noyer har været en del af Tour de France flere gange og er en medium / svær rute på 99km. Ruten fører jer gennem nogle af de smukkeste områder.

Klik her og se mere omkring ruten.

Ancelle / Gap

Denne rute er primært u-asfalteret og leder jer ud på en 44 km lang tur gennem det smukke område. Bedst for mountainbike ryttere at prøve kræfter med. 830 højdemeter.

Klik her og se mere omkring ruten.

Orcières Merlette

Er et skiresort om vinteren, men om sommeren har I mulighed for at tage mountainbiken med i stoleliften og herfra udforske det super flotte og udfordrende område. Orcières Merlette ligger blot 30 min kørsel fra campingpladsen Alpes Dauphiné.

Klik her og se mere omkring ruten.

Klik her og se de 20 mest populære cykelruter i området Gap: Husk at spørge campingpladsen når I er dernede, om de arrangerer cykelruter i lokalområdet og om de har en masse tips til jer. 
 


På cykelrejse med Vacansoleil

  • Frihed og fleksibilitet til selv at planlægge opholdet, fri ankomst- og afrejsedag.
  • At indkvartere sig på en campingplads er perfekt til en cykelrejse. Her kan I hvile jer efter en lang og hård dag i sadlen. Slap af i poolen, nyd en lækker forfriskning og lad op til en ny dag i de smukke landskaber med luksuriøse faciliteter.
  • Spis på campingpladsens restaurant, lav jeres egen mad, benyt jer af take-away, eller prøv at spise på en af de nærliggende restauranter.
  • Mulighed for leje af cykler på campingpladsen. 
  • Lokal viden omkring cykelruter i det nærliggende område


Nedenfor finder I et par forslag til cykelruter, som vil være værd at udfordre sig selv med og som samtidig ligger tæt på campingpladsen, Alpes Dauphiné i byen Gap.
 

Priseksempel Alpes Dauphiné

Ferieophold 7 overnatninger i hyggelig feriebolig Bali med eget bad, toilet og fuldt udstyret køkken. Plads til 6 personer. Fri afbenyttelse af pladsens swimmingpools, spabad, restaurant, bar, og sportsfaciliteter.

Pris fra kr 2.562,-  for en bolig til 6 pers (4 voksne + 2 børn)


Få et tilbud på cykelrejsen

Hos Vacansoleil tilbyder vi cykelrejser for både individuelle personer, familier, venner og grupper. Vi har udvalgt fem campingpladser som vi anbefaler til cykelrejser. Har I ønsker om cykelrejser i andre lande/campingpladser, er dette også en mulighed.

Kontakt os og få en snak omkring jeres muligheder. 

Ring 55 56 35 66
[email protected]