Cykelrejser ved Gardasøen i Italien

Oplev den smukke natur og det behagelige klima på cykelrejsen ved Gardasøen


Med sin uovertrufne og fantastisk flotte natur og mere end 1.000 km cykelruter for både begyndere, øvede og eksperter, er Gardasøen et utroligt yndet cykelferieområde.

Cykelrejser til Bella Italia ved Gardasøen i Italien

Til jeres cykelrejser ved Gardasøen har vi udvalgt den 5 stjernede campingplads Bella Italia ved byen Peschiera del Garda, som ligger direkte til den smukke Gardasø. På Bella Italia kan I nyde pladsens mange lækre og moderne faciliteter som stort vandland, restauranter, underholdning og afslapning efter en lang og hård dag i sadlen. Bella Italia ligger i kort gå afstand til byen Peschiera del Garda, som byder på mange restauranter og shoppingmuligheder. Den smukke campingplads Bella Italia, vil danne en rigtig fin ramme omkring jeres cykelrejse.

Bella Italia er beliggende i Peschiera del Garda i den sydlige del af Gardasøen, og herfra kan I vælge mellem 500 forskellige cykelruter.

Der er mange cykelruter som starter stort set ved foden af campingpladsen. En af cykelruterne går i et loop fra Peschiera del Garda over Pacengo, Lazise, Cisano, Bardonlino, og tilbage til Pechiera del Garda og tilbagelægger en distance på 74 km, mest populær for ryttere på mountainbike.

I kan selv gå på opdagelse i de forskellige cykelruter i området for både mountainbiking, landevejscykling og cykling på alle niveauer, ved at klikke her Herfra kan I designe jeres egne ruter, printe ruter samt blive inspireret til nye.

Se også en ældre artikel fra Cykelmagasinet om cykelferie ved Gardasøen på campingpladsen Altominico Family Park.


Nedenfor finder I et par forslag til cykelruter, som helt sikkert vil være værd at udfordre jer selv med og som samtidig ligger tæt på campingpladsen, Bella Italia.

Peschiera – Mantova

En meget populær mountainbike cykelrute ved Gardasøen går fra Peschiera til Mantova. Cykelruten er 40 km lang og løber langs bredden af floden Mincio mellem rækker af skyggefulde træer inde i Mincio parken helt tæt på den smukkeste natur og smaragdgrønne farver i floden. Perfekt til cykelrejsen ved Gardasøen. Klik her for at se ruten.
 

Rundt om den sydlige Gardasø

For landevejscyklister er denne rute rigtig populær. 99 km. lang og går gennem byerne Peschiera del Garda, Pacengo, Lazise, Bardonlino, San Michele, Salò, San Felice del Benaco, Desenzano for at slutte af i Peschiera del Garda. 750 hm op ad bakke og 760 hm nedad total. En smuk og vidunderlig tur, både med lige strækninger og snoninger og et herligt ophold når søen skal krydses. Klik her og se hele ruten 

Læs også mere om forslag til cykelruter langs Gardasøen her.


På cykelrejse med Vacansoleil

  • Frihed og fleksibilitet til selv at planlægge opholdet, fri ankomst- og afrejsedag.
  • At indkvartere sig på en campingplads er perfekt til en cykelrejse. Her kan I hvile jer efter en lang og hård dag i sadlen. Slap af i poolen, nyd en lækker forfriskning og lad op til en ny dag i de smukke landskaber med luksuriøse faciliteter.
  • Spis på campingpladsens restaurant, lav jeres egen mad, benyt jer af take-away, eller prøv at spise på en af de nærliggende restauranter.
  • Mulighed for leje af cykler på campingpladsen.
  • Lokal viden omkring cykelruter i det nærliggende område.

Priseksempel Bella Italia

Ferieophold 7 overnatninger i hyggelig feriebolig Waikiki med eget bad, toilet og fuldt udstyret køkken. Plads til 6 personer. Fri afbenyttelse af pladsens swimmingpools, spabad, restaurant, bar, og sportsfaciliteter.

Pris fra kr. 2.922,- for en bolig til 6 pers (4 voksne + 2 børn)


Få et tilbud på cykelrejsen

Hos Vacansoleil tilbyder vi cykelrejser for både individuelle personer, familier, venner og grupper. Vi har udvalgt fem campingpladser som vi anbefaler til cykelrejser. Har I ønsker om cykelrejser i andre lande/campingpladser, er dette også en mulighed.

Kontakt os og få en snak omkring jeres muligheder. 

Ring 55 56 35 66
[email protected]