Cykelrejser i Østrig

Naturskønne cykelrejser i smukke Østrig


Østrig er et helt perfekt cykelland med et godt organiseret net af skiltede cykelstier, som gør det nemt at finde vej i områderne. Østrig byder på de mest naturskønne omgivelser med krystalklare søer, bjergtinder, små landsbyer med karakteristiske blomsterdekorerede huse, kultur, bjerge, søer og floder der snor sig i naturen.

Cykelrejser til Terrassencamping Ossiacher See i Østrig

Der findes mere end 10.000 km markerede ruter i Østrig og der er noget for både landevejscyklister, mountainbikere og familie motionister, og ikke mindst for naturelskere! 

Hos Vacansoleil tilbyder vi 10 campingpladser i Østrig, men særligt til cykelrejser anbefaler vi den smukke Terrassencamping Ossiacher See i Kärnten. På www.Kaernten.at kan I specifikt vælge cykelruter der passer til hhv. mountainbike og landesvejscykling mm. (cykel = rad på tysk). Klik her og se ruten på kort, se beskrivelse samt sværhedsgrad.

I kan også klikke her og find udvalgte top cykelruter i området omkring Kärnten både, til alle niveauer og typer af cykler.
 

Danube Cycle path / cykelferie langs Donau

Cykelruten fra Passau til Wien langs floden Donau er en af Europas mest kendte cykelruter og er en del af den internationale cykelrute EuroVelo6, som starter ved Adriaterhavet og slutter ved Sortehavet i Rumænien. Fra flodens kilde i Tyskland ned til Sortehavet er det omkring 1.800 miles. På den måde passerer Donau ti lande.

Cykelstien giver mulighed for alle former for cykling, fra professionel cykling til afslappet sightseeing.  En cykelrejse i Østrig ved Donau er det perfekte valg.

Se mere omkring ruten ved at klikke her.

Lake Klopein – Sydkärnten

Et stort cykelparadis venter på jer direkte ved grænsen til Slovenien. Kärnten har en hel park med 10 km lange cykelruter og 1000 hm. for både begyndere og professionelle mountainbikeryttere. Netop her har mange fundet deres yndlingsruter, f.eks. ”Petzen Thriller”, som er en meget udfordrende rute!

Søger I  udfordringer på cyklen, så kan I prøve tunnel-cykling, hvor I udstyret med forlygte cykler skal køre adskillige kilometer gennem de mørke tunneler ved en forladt mine lige til Slovenien.

Lake Klopein ligger en times kørsel fra Terrassencamping Ossiacher See. Se mere her.


På cykelrejse med Vacansoleil

  • Frihed og fleksibilitet til selv at planlægge opholdet, fri ankomst- og afrejsedag.
  • At indkvartere sig på en campingplads er perfekt til en cykelrejse. Her kan I hvile jer efter en lang og hård dag i sadlen. Slap af i poolen, nyd en lækker forfriskning og lad op til en ny dag i de smukke landskaber med luksuriøse faciliteter.
  • Spis på campingpladsens restaurant, lav jeres egen mad, benyt jer af take-away, eller prøv at spise på en af de nærliggende restauranter.
  • Mulighed for leje af cykler på campingpladsen.
  • Lokal viden omkring cykelruter i det nærliggende område.

Priseksempel Terrassencamping Ossiacher See

Ferieophold 7 overnatninger i hyggelig feriebolig Fiji 1 med eget bad, toilet og fuldt udstyret køkken. Plads til 6 personer. Fri afbenyttelse af pladsens swimmingpools, restaurant, bar, og sportsfaciliteter.

Pris fra kr. kr. 2.478,- for en bolig til 6 pers (4 voksne + 2 børn)


Få et tilbud på cykelrejsen

Hos Vacansoleil tilbyder vi cykelrejser for både individuelle personer, familier, venner og grupper. Vi har udvalgt fem campingpladser som vi anbefaler til cykelrejser. Har I ønsker om cykelrejser i andre lande/campingpladser, er dette også en mulighed.

Kontakt os og få en snak omkring jeres muligheder. 

Ring 55 56 35 66
[email protected]