Cykelrejser i Toscana

På cykelrejse i et af Italiens mest populære cykelområder, Toscana


En cykelrejse i Toscana går I sjældent fejl af. Italien byder på utroligt mange fantastiske cykelområder, og et af de mest populære er Toscana. I Toscana kan i opleve et helt specielt, varieret og storslået landskab og der er noget for cykelryttere på alle niveauer. Lægger i cykelruten langs kysterne, har disse en tendens til at være nemme pga. at der er forholdsvist fladt. Dog anbefales det at lægge ruten forbi både kysterne samt længere inde i landet, så I har mulighed for at opleve brisen fra vandet samt de store vinmarker og den smukke grønne natur. 

Cykelrejser til Norcenni Girasole Club i Toscana

Hvert område i Toscana byder på ruter med interessante steder at besøge og selvfølgelig også med ekstraordinære panoramaer. Toscana er attraktivt hele året, dog er de bedste måneder at cykle i Toscana fra marts til juni og igen fra September til oktober. Men hver sæson har sin helt egen charme.

Hos Vacansoleil har vi valgt at koncentrere os om området Figline Valdarno, hvor vores lækre campingplads Norcenni Girasole Club er beliggende. Norcenni Girasole Club er den campingplads vi hos Vacansoleil anbefaler, dog har I mulighed for at vælge mellem mange andre pladser i området, som i den grad også vil danne en perfekt ramme omkring cykelrejsen.

På Norcenni Girasole Club får I et super lækkert ophold med en masse moderne luksus faciliteter, som I kan nyde efter en lang dag i sadlen. F.eks. kan I benytte de adskillige swimmingpools, lagunepoolen, strømbassinet samt wellness centret med sauna, dampbade og boblebad.

Klik her og læs mere og find cykelruter i området Figline Valdarno.
 

Figline, San Michele, Poggio Colo, Figline

Primært på uasfalteret grund navigerer denne cykelrute jer gennem smukke Toscana. Ruten er udfordrende og stigende, hvormed den er bedst egnet for mountainbike. Ruten løber op i 37 km. 880 hm op ad bakke og 880 hm nedadgåede total. Klik her for at se mere og print ruten. 

Norcenni

På asfalteret vej leder denne 55 km lange rute jer gennem smukke Toscana, forbi byer som Lucolena in Chianti, Dimezzano, Massa Sabbioni, San Giovanni Valdarno og Figline Valdarno. Ruten er primært tilegnet landevejscykling og fører jer 860 hm op ad bakke og 860 nedadgåede total.


På cykelrejse med Vacansoleil

  • Frihed og fleksibilitet til selv at planlægge opholdet, fri ankomst- og afrejsedag.
  • At indkvartere sig på en campingplads er perfekt til en cykelrejse. Her kan I hvile jer efter en lang og hård dag i sadlen. Slap af i poolen, nyd en lækker forfriskning og lad op til en ny dag i de smukke landskaber med luksuriøse faciliteter.
  • Spis på campingpladsens restaurant, lav jeres egen mad, benyt jer af take-away, eller prøv at spise på en af de nærliggende restauranter.
  • Mulighed for leje af cykler på campingpladsen.
  • Lokal viden omkring cykelruter i det nærliggende område.

Priseksempel Norcenni Girasole Club

Ferieophold 7 overnatninger i hyggelig feriebolig Fiji 1 med eget bad, toilet og fuldt udstyret køkken. Plads til 6 personer. Fri afbenyttelse af pladsens swimmingpools, restaurant, bar, og sportsfaciliteter.

Pris fra kr. 1.890,- for en bolig til 6 pers (4 voksne + 2 børn)


Få et tilbud på cykelrejsen

Hos Vacansoleil tilbyder vi cykelrejser for både individuelle personer, familier, venner og grupper. Vi har udvalgt fem campingpladser som vi anbefaler til cykelrejser. Har I ønsker om cykelrejser i andre lande/campingpladser, er dette også en mulighed.

Kontakt os og få en snak omkring jeres muligheder. 

Ring 55 56 35 66
[email protected]