Favoritferie med børn

Skal I nyde ferien med børnene? Det er jo bare fantastisk! Og så er det rigtigt vigtigt at finde den helt perfekte destination og campingplads spækket med sjove aktiviteter! Benyt jer af vores praktiske campingplads tips, og match dem med jeres foretrukne feriepræferencer. 

Har I fundet den  helt perfekte ferie? Book nu og lad festen begynde!


Vælg jeres præferencer

 

  • Lige ud til havet
  • Nær en sø
  • Dagstur til forlystelsespark/zoo
  • Daglig underholdning
  • Vandsjov
  • Flere legepladser
  • Mere plads i et safaritelt
  • Masser af luksus i et glamping mobilhome


“Er vejret ikke så varmt? Der er altid noget at lave for børnene her!”

Indendørsaktiviteter

Indimellem kan vejret godt være lidt skuffende, selv om sommeren. På flere af vore campingpladser, er der altid en plan B klar til jer! På vores hjemmeside kan I se, om jeres udvalgte campingplads har en indendørs pool eller legeplads. “Jeres yngste børn suser ned af vandrutsjebanerne, mens de lidt ældre børn udfolder sig på sportsbanen”

For yngre og ældre børn

Hvilken campingplads er den helt rigtige for jeres børn? På de fleste campingpladser er der masser af sjov for både yngre og ældre børn. Ved poolen, på legepladserne og på sportsbanerne. Er I på jagt efter underholdning, som passer til hele familien? Kig godt efter under ”Aktiviteter og pools” på den campingplads I har udvalgt på vores  hjemmeside.“Kræsne? Tilbered maden selv i jeres eget køkken!”

Lækker børnemad

Børn kan være kræsne. I har heldigvis mulighed for at selv at lave maden på campingpladsen. Vores mobilhomes og safaritelte har deres egen køkken(enhed).Hvor skal I på ferie?

Udvælg jeres feriepræferencer og få straks et nemt overskueligt overblik over familiecampingpladser, som matcher jeres behov:


Videoer, tips og specielle tilbud
Hvis I giver os et like, vil I altid modtage vores specielle tilbud og nyheder!

Det har I ikke lyst at gå glip af!

Inspiration til jeres ferie
Følg os på Instagram og få masser af rejseinspiration

​​​​​​​Ja, det bliver så sjovt!