Camping tæt på forlystelsesparker


Disneyland® Paris – Frankrig

Kombinere Disneyland® med et ophold på camping Le Chêne Gris. Få et billede med Mickey Mouse og Anders And. Se frygten i øjnene i de vilde forlystelser og afslut dagen med en magisk Disney Parade. I kan købe entrébilletterne til Disneyland® i receptionen på camping Le Chêne Gris, så kommer I, i en anden kø til parken end dem som skal købe éntrebilletter, lad det sjove begynde med det samme!


Parc Astérix – Frankrig

En af de længste trærutchebaner er i Parc Astérix. 'Tonnere de Zeus' er 33 m høj og når en tophastighed på 80 km/t.. Vildt! Her kan I også nyde mange forskellige shows, fx et ægte romersk spetakel (selvfølgelig) og et imponerende stunt show.


Futuroscope – Frankrig

Hvordan vil verden se ud i 2050? Find ud af det i Futuroscope! Træd ind i tidsmaskinen og  stå ansigt til ansigt med robotter. Flyv gennem super high tech og sjove 4D verdener og bliv imponeret af de magiske shows. Denne enestående forlystelsespark ligger i Loire og er en fantstisk oplevelse for børn i alderen 4-16 år.


Puy du Fou – Frankrig

I den prisvindende Puy de Fou vil hele familien opleve Vikinge- og Romertiden, Middelalderen og den franske revolution. Hvordan? Gennem imponerende shows med spændende stunts og speial effects. Mellem al denne action kan I afprøve livet dengang. I genopbyggede, små landsbyer, et slot og haver med dyr og springvand.


Europa-Park – Tyskland

Den største forlystelsespark i hele Tyskland, endda i hele verden, ligger i den lille landsby Rust. Temaet er, som navnet allerede afslører, Europa. Over 100 attraktioner og shows sikrer, at dette bliver et besøg, som I ikke vil glemme! Ny rutschebane Wodan - den har en tophastighed på 100 km/t.!


Movie Park Germany- Tyskland

Er I store fans af film? Så er Movie Park Germany et absolut must! Spektakulærer rutschebaner for voksne og et komplet land for børn. I 'Nickland' (fra det populære Nicklodeon) vil de være topunderholdt! Movie Park Germany ligger max en times kørsel fra alle vores campingpladser i Limburg (Holland).


Port Aventura – Spanien

Den største forlystelsespark i Spanien består af seks zoner med hver deres tema. Der er både rigtig vilde rutschebaner (Dragon Kahn!) og børnevenlige attraktioner. Det unikke her er, at der også er en vandpark Costa Caribe Aquatic Park, der har en rigtig caribisk atmosfære, og har 12 vandrutschebaner.


Canevaworld – Italien

Denne populære park består af flere dele: Middelaldertiden, Filmland og Vand Paradispark. Den sidste del er den største vandpark i Italien, og har en vandrutschebane, der falder stejlt 32 m. Kun for de rigtige vovehalse. En perfekt kombination med underholdningsshows og andre attraktioner.


Gardaland – Italien

Den største og den mest populære forlystelsespark i Italien er 'Gardaland'. Den er kendt for den spektakulære rutschebane med betydningsfulde navne, såsom 'Raptor' og 'Blue Tornado', men også for 'Fantasy Kingdom': Et temaland for yngre børn. Alle vores campingpladser ved Gardasøen ligger tæt på Gardaland.


Mirabilandia – Italien

Tæt på Ravenna finder I den anden største temapark i Italien. De to hovedattraktioner i denne park er det 90 m høje pariserhjul (et af de højeste i Europa!) og rutschebanen 'Katun'. 'Katun' ligger i top-10 hos rigtig mange rutschebane-elskere, så det siger en del! Der er selvfølgelig også mange attraktioner til mindre børn og de mindre modige.


Gulliverlandia – Italien

En rigtig familiepark det er sådan, vi beskriver Gulliverlandia. Akvariet (med undervandstunnel), en middelalder temapark med attraktioner og shows og det 60 m høje 'Panorama Tårn' med en fantastisk udsigt udover omgivelserne. Kort sagt: Der er altid noget sjovt og spændende at lave for alle aldre.


Toverland – Holland

I det smukke syd har temaparken Toverland udviklet sig til en fantastisk forlystelsespark,  som byder på super flotte attraktioner og aktiviteter for alle aldre. Den nye 'Magic Valley' er blænende, og i Dwervelwind vil I blive kastet rundt. Camping De Schatberg ligger lige overfor Toverland.


Efteling – Holland

Den mest kendte forlystelsespark i Holland ligger i regionen Brabant. Efteling er perfekt for alle aldre. Bliv forbløffet i den fortryllede skov, mærk adrenalinen i Pythonen, skrig i det hjemsøgte hus og bliv forbavset i ”Droomvlucht”. Faktisk vil en dag ikke være tid nok til at nyde denne fantastiske park.


Beekse Bergen – Holland

På safari i det sydlige Holland men med chancen for at se leoparder, zebraer og eksotiske fugle helt tæt på. Med en smule held kommer en giraf og vil rense jeres forruder med dens lange tunge. Så husk at holde jeres vinduer lukket! I kan fortsætte jeres safari på gåben, med bus eller endda med båd. Det her er en mulighed, man kun får en gang i livet.


Plopsa Coo – Belgien

Gå gennem portene ved Plopsa Coo og mod en verden med gnomen Plop og hans venner. Det første I ser i parken, er 'Vicky the Ride', og ude i horisonten kan I se 'Mega Mindy Flyer' højt oppe på himlen. En sand genkendelsesfest for de små!


Bobbejaanland – Belgien

Med mere end 40 spændende attraktioner til alle aldre er Bobbejaanland en super park med sjov for alle. I kan kombinere disse attraktioner med et storslået show. Wow, er det ikke en skøn dagstur i jeres ferie?


Plopsaland De Panne – Belgien

Bumba, Plop, Mega Mindy, Pete pirat og bien Maya. Det er blot nogle af de karakterer jeres børn vil møde I Plopsaland De Panne. Alt det sjove starter allerede ved ankomst. Start en sjov dag med at besøge det indendørs legeland og fortsæt med en tur i de dansende fontæner. Stig ombord i Plopsa Expressen og få en tur gennem forlystelsesparken. Oplev det pirateventyr. Fortsæt med en tur i rutschebanen, hvis I tør!

Plopsaland De Panne


Legoland

Legoland – Danmark

I Legoland vil I selv og børnene befinde jer i en fantasiverden lavet i Lego. Tag de små med i Duploland. Lad jer imponere i Miniland og mærk adrenalinsuset i Legoredo byen, Eventyrland. Piratland og Lego Ninjago World og Polarland! Dette er en oplevelse I ikke må gå glip af, hvis I planlægger en ferie i Jyllands!