Header900x170-groep.jpg

Grupper

Et ophold på en af vores top-campingpladser er også interessant for grupper. I har jo alt lige ved hånden, så I kan få et succesfuldt ophold. Smukke rummelige mobilhomes, fuldt udstyret telte og rummelige standpladser. Der er også masser af faciliteter, fx swimmingpool, restaurant og der er rig mulighed for spændende aktiviteter i det omkringliggende område. Mange af vores campingpladser ligger tæt på en lufthavn. Det er specielt attraktivt for grupper, at man kan flyve til destinationen.

Til hvem?
En grupperejse til en campingplads, det er velegnet til alle tænkelige udflugter: Skoleudflugt, firmatur, teambuilding, familieferie eller en tur med sportsklubben... alt er muligt.

Vi kan tilbyde jer en tilpasset gruppetur. Ønsker I morgenmad, frokost eller aftensmad? Et lokale til møder? Hyggelige udflugter i det omkringliggende område? Fortæl det til os, og vi vil hjælpe jer.

For mere information om grupperejser, kontakt venligst vores kontor på 5556 3566.

le-chene-gris.jpg
le-grand-dague.jpg
birkelt.jpg

Hvilke campingpladser?
I princippet kan vi arrangere en grupperejse til alle de campingpladser, som er i vores udvalg. I kan vælge den campingplads, der er mest egnet til jeres gruppe. Herunder kan I se et udvalg af campingpladser, som passer perfekt til grupperejser:

 • Camping Iris Parc Le Chêne Gris
  En campingplads der er beliggende perfekt: Lige ved togstationen, så I kan tage toget til hjertet af Paris, på 50 minutter.
 • Camping Iris Parc Le Grand Dague
  Beliggende i Dordogne og derfor meget velegnet til aktive grupperejsende. Campingpladsen er udrustet til at modtage grupper, og man er sikker på at få et skønt ophold her.
   
 • Camping Iris Parc Birkelt
  Beliggende på et meget centralt sted i Luxembourg, campingpladsen er et ideelt udgangspunkt for sportsaktiviteter. Mange faciliteter til grupperejsende.
 • Camping Iris Parc Le Ty Nadan
  Alletiders familie campingplads i et roligt skovområde i Sydbretagne. Her er et væld af udendørs aktiviteter og ovenikøbet ligger pladsen kun en smuttur i bil fra stranden.  
 • Camping Norcenni Girasole Club
  I det smukke Toscana, finder I camping Norcenni Girasole Club. En stor, moderne campingplads, udstyret med alt hvad I kan forestille jer. Prøv det lærerige og velsmagende madlavningskursus.
 • Camping Fabulous
  Ikke langt væk fra hovedstaden Rom, er camping Fabulous. Rejser I med fly? Så er det muligt at få bus transfer fra lufthavnen og til campingpladsen.
 • Camping Eden
  I den betagende natur, 85 km fra Budapest, finder I denne campingplads. Dette er destinationen for en perfekt kombination af kultur og natur.
norcenni.jpg
271x120-fabulous-2.jpg
eden.jpg