Vacansoleil grupperejser

KLIK HER FOR ONLINE GRUPPEREJSE-KATALOG


Skræddersyede grupperejser – helt enkelt!

Vacansoleil Group Travel tilbyder skræddersyede grupperejser med masser af spændende oplevelser. Det at bo på et lækkert camping resort er faktisk også en oplevelse i sig selv.

Her har I mulighed for at kombinere viden, faglighed og oplevelser med natur, grønne omgivelser og hyggelig indkvartering. Det er den perfekte ramme for en grupperejse. I kan f.eks. krydre jeres kulturelle udflugter med et slag minigolf eller en tur i fitnesscentret. Hop en tur i poolen efter en lang dag på farten eller nyd en forfriskning ved pladsens restaurant.

Der er med andre ord plads til at være sammen og hygge i gruppen. Og det er mindst ligeså vigtigt som at lære noget.
 


 

Fantastiske storby- og kulturoplevelser

Bo i rolige, skønne omgivelser, men helt tæt på storbyen med alle dens vidunderlige tilbud af kulturelle oplevelser, museer og hyggelige restauranter.  

Fede aktive grupperejser

Få sved på panden og bliv udfordret på fysikken! En campingplads med naturskøn beliggenhed, er den perfekte ramme for en grupperejse.

Historiske grupperejser

Oplev historiens vingesus med en grupperejse til nogle af Europas mest fantastiske seværdigheder, slotte og byer.

Cykelrejser på den store klinge

Oplev grupperejser til de største cykeldestinationer, uanset om jeres passion er mountainbiking eller landevejscykling. 


 

5 gode grunde til at vælge Vacansoleil grupperejser

Det kan siges med blot fem ord, hvorfor I skal vælge Vacansoleil til jeres grupperejse:

✓  Nemt
✓  Bekvemt
✓  Fleksibelt
✓  Lækkert
✓  Meget for pengene!

Vacansoleil byder på nogle af de mest moderne campingpladser i Europa! Her finder I et hav af muligheder, som skaber de perfekte rammer for en grupperejse.

Læs mere i linket herunder hvorfor Vacansoleil er den perfekte samarbejdspartner, når I skal finde jeres grupperejse.


 

Boligformer hos Vacansoleil

Camping byder på fantastisk indkvartering for store grupper, der rejser sammen. Vores moderne hytter og telte er helt på højde med et turistklasse hotel med eget bad, toilet og køkken. Og her har I oven i købet jeres egen lille forhave, så naturen kan nydes fuldt ud.


Mobilhomes

Vores mobilhomes er lækre hytter, som faktisk fungerer som et hyggeligt lille sommerhus. Her er der opredning til 4 voksne med gode, komfortable madrasser. Der er et fuldt udstyret køkken, badeværelse og god opbevaringsplads. I forhaven er der havemøbler, så I rigtigt kan nyde solen udenfor.  

Telte

Vores telte er meget komfortable. I sovekabinerne er der rigtige senge med gode madrasser. I har et køkken med køleskab, hvor I kan lave jeres egen mad. Der er strøm så I kan oplade telefoner mm. Og så er der masser af plads. Med 2,5 m til loftet kan man stå fuldt oprejst i teltet.


 

Vi gør det nemt!

I vores grupperejser, er sengelinned, dyner, puder og håndklæder inkluderet undtagen i telte,* således at jeres oppakning bliver minimal.

Skal det være ren afslapning kan I tilkøbe slutrengøring, så I ikke skal bekymre jer om det på feriens sidste dag.

Ligeledes kan vi også sørge for morgenmad, frokost og madpakker* til hele gruppen.

* Gælder på de campingpladser hvor det er muligt.


 


Uanset hvad I vælger giver Vacansoleil Group Travels Jer plads til at få de helt store oplevelser sammen.  Har I andre ønsker end de viste grupperejseforslag, er I naturligvis altid velkomne til at ringe, så finder vi en løsning til jer.

Book jeres grupperejse nu – helt enkelt på 55563566

Vores dedikerede grupperejse-eksperter sidder klar til at hjælpe jer med at få de perfekte oplevelser. Har I særlige ønsker, er I velkomne til at ringe. Vi har mange muligheder for at sammensætte en rejse, der passer til lige netop jeres behov.

 

God fornøjelse!