5 cykelrejser på den store klinge

Er I klar til at blive udfordret af Europas bedste cykelterræn og få sved på panden, samtidig med at I holder ferie? Så kan vi hjælpe. Vi tilbyder spændende cykelgrupperejser til de største europæiske cykeldestinationer uanset om jeres passion er mountainbiking eller landevejscykling . Prøv kræfter med Alperne, de franske landeveje og de svimlende nedkørsler i Belgien og Luxembourg. Eller nyd Østrigs smukke alpelandskaber med en hyggetur i sadlen. Vi har det hele og på alle niveauer. Efter dagens strabadser byder vores moderne campingpladser på rig mulighed for socialt samvær og afslapning ved poolen eller på restauranten.  

Få en grupperejse i højeste gear for kun kr. 809 pr. person

* Prisen er baseret på 1 uges ophold for en gruppe på 40 personer indkvarteret i mobilhome, i perioden fra 1/3 – 30/6 & 1/9 – 31/10. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

 

DE FRANSKE ALPER – ALPES DAUPHINÉ

Med base på Camping Alpes Dauphiné kan I prøve kræfter med mange af de store etaper fra Tour de France såsom Galibier, Izoard, Granon og Col du Noyer. Mærk også historiens vingesus på den 325 km lange og smukke Napoleonsrute, der løber fra Cannes i syd til Alpernes hovedstad Grenoble. Det var her, den franske general førte sin hær mod Paris for at generobre magten.

LUXEMBOURG – BIRKELT

Luxembourg er det helt rigtige sted, hvis I er vilde med at køre mountainbike. Med mere end 500 km rå cykelsti er der rig mulighed for at udfordre teknikken i det smukke og kuperede terræn, der byder på både skov og bjerge. Camping Birkelt  byder også på en lang række andre muligheder for aktiv ferie og naturligvis en swimmingpool til de ømme stænger.

GARDASØEN – BELLA ITALIA

Gardasøen er meget mere end badeferie. Med base i den sydlige del af Gardasøen er Camping Bella Italia det perfekte udgangspunkt for en mountainbikeoplevelse ud over det sædvanlige. Mod øst kan I prøve kræfter med Monte Baldo og mange ruter både sorte og røde. Mod vest, ved Parco Alto, kan I udfordre jer selv på Tremalzo. Sved, støv og bjergtagende udsigter i en og samme cocktail.

TOSCANA – NORCENNI GIRASOLE CLUB

Italien skal opleves fra landevejen. Og især Toscana, der med sine smukke, bakkede landskaber og kringlede veje er et oplagt mål for cykelfans. Her er der stort set ikke en vej, der går lige ud. Heldigvis byder Norcenni Girasole Club på masser af muligheder for at slappe af og nyde den lokale gastronomi, inden I prøver kræfter med fx  Passo de Sugame og andre ruter i området. 

ØSTRIG – OSSIACHER SEE

Bo ved vandet og kør i bjergene. Det er opskriften på en perfekt mountainbike-ferie i Østrig. Ved campingpladsen på bredden af den smukke Ossiacher sø finder I et bredt udvalg af ruter på alle niveauer. Her er både udfordrende, stejle stigninger og nedkørsler, og flade områder med smuk udsigt til søer og charmerende landsbyer. Udfordrende og smukt på samme tid.


Er I interesserede i at besøge andre storbyer på jeres grupperejse, er dette selvfølgelig også en mulighed. Vores dedikerede grupperejse-eksperter sidder klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte løsning. Vi har mange muligheder for at sammensætte en rejse, der passer til lige netop jeres behov.

 

 

Book jeres grupperejse nu – helt enkelt på 55 56 35 66