HEADER_Garda.jpg

På cykelferie ved Gardasøen

På cykelferie ved Gardasøen

Med sin uovertrufne og fantastisk flotte natur og mere end 1.000 km cykelruter for både begyndere, øvede og eksperter, er Gardasøen et utroligt yndet cykelferieområde.

Hos Vacansoleil har vi 17 campingpladser beliggende ved Gardasøen og alle vil være fordelagtige ift. at arrangere en cykelferie. Her på websiden har vi udvalgt den smukke campingplads Bella Italia, som vil danne en rigtig fin ramme omkring jeres cykelferie.

Bella Italia er beliggende i Peschiera del Garda i den sydlige del af Gardasøen, og herfra kan I vælge mellem 500 forskellige cykelruter.

Der er mange cykelruter som starter stort set ved foden af campingpladsen. En af cykelruterne går i et loop fra Peschiera del Garda over Pacengo, Lazise, Cisano, Bardonlino, og tilbage til Pechiera del Garda og tilbagelægger en distance på 74 km, mest populær for ryttere på mountainbike. I kan selv gå på opdagelse i de forskellige cykelruter i området for både mountainbiking, landevejscykling og cykling på alle niveauer, ved at klikke her Herfra kan I designe jeres egne ruter, printe ruter samt blive inspireret til nye.

Se også en ældre artikel fra Cykelmagasinet om cykelferie ved Gardasøen på campingpladsen Altomincio Family Park.


På cykelferie med Vacansoleil

  • Frihed og fleksibilitet til selv at planlægge opholdet, fri ankomst- og afrejsedag.
  • At indkvartere sig på en campingplads er perfekt til en cykelferie. Her kan I hvile jer efter en lang og hård dag i sadlen. Slap af i poolen, nyd en lækker forfriskning og lad op til en ny dag i de smukke landskaber med luksuriøse faciliteter.
  • Spis på campingpladsens restaurant, lav jeres egen mad, benyt jer af take-away, eller prøv at spise på en af de nærliggende restauranter.
  • Mulighed for leje af cykler på campingpladsen.
  • Lokal viden omkring cykelruter i det nærliggende område.

Nedenfor finder I et par forslag til cykelruter, som helt sikkert vil være værd at udfordre jer selv med og som samtidig ligger tæt på campingpladsen, Bella Italia.

Peschiera-Mantova_821x250.jpg

Peschiera – Mantova

En meget populær mountainbike cykelrute går fra Peschiera til Mantova. Cykelruten er 45 km lang og løber langs bredden af floden Mincio mellem rækker af skyggefulde træer inde i Mincio parken helt tæt på den smukkeste natur og smaragdgrønne farver i floden. 

Rundt-om-_821x250.jpg

Rundt om den sydlige Gardasø

For landevejscyklister er denne rute rigtig populær. 99 km. lang og går gennem byerne Peschiera del Garda, Pacengo, Lazise, Bardonlino, San Michele, Salò, San Felice del Benaco, Desenzano for at slutte af i Peschiera del Garda. 750 hm op ad bakke og 760 hm nedad total. En smuk og vidunderlig tur, både med lige strækninger og snoninger og et herligt ophold når søen skal krydses. Klik her og se hele ruten 

Læs også mere om forslag til cykelruter langs Gardasøen her.


Priseksempel

Ferieophold 7 overnatninger i hyggelig feriebolig Waikiki med eget bad, toilet og fuldt udstyret køkken. Plads til 6 personer. Fri afbenyttelse af pladsens swimmingpools, spabad, restaurant, bar, og sportsfaciliteter.

Kr. 3.234,- for en bolig til 6 pers (4 voksne + 2 børn)

Prisen er baseret på ophold i perioden 5-12. maj 2018


Kontakt

Få et tilbud på cykelferien
Hos Vacansoleil tilbyder vi cykelferier for både individuelle personer, familier, venner og grupper. Vi har udvalgt fem campingpladser som vi anbefaler cykelferier til. Har I ønsker om cykelferier i andre lande, er dette også en mulighed.

Kontakt os og få en snak omkring jeres muligheder

Ring 55 56 35 66
dk-office@vacansoleil.com