HEADER_luxembourg.jpg

På cykelferie i Luxembourg

På cykelferie i Luxembourg 

Vidste du, at luxembourgerne har en stor passion for cykling? Her kan I finde et utal af cykelstier, der er mere end 600 km og derudover mere end 500 km mountainbikeruter. Alle cykelruterne er inddelt  i 23 nummererede og skiltede ruter og derudover møder i storslåede varierede landskaber, velbevaret og forfriskende natur.  Hvis I ikke har mulighed for at medbringe jeres egne cykler, er det ikke et problem, I kan let leje cykler i Luxembourg.

I vil opdage, at Luxembourg har noget at overbevise enhver, der elsker cykling. I hele landet er cykelstierne markante og for det meste på fjerntliggende steder væk fra trafik.

Forskellige regionale turistkontorer tilbyder sæsonbaserede guidede cykel- og mountainbike-ture til enkeltpersoner og grupper. Disse skal bestilles på forhånd.

Læs mere om cykling i Luxembourg og få inspiration til ferien ved at klikke her

Til cykelferie i Luxembourg anbefaler Vacansoleil et ophold på vores campingplads Iris Parc Birkelt. Den store fem-stjernede campingplads ligger på toppen af en bakke, et par km uden for Larochette. Placeringen midt i naturen er en attraktion, og denne campingplads kan byde på så meget mere.


På cykelferie med Vacansoleil

  • Frihed og fleksibilitet til selv at planlægge opholdet, fri ankomst- og afrejsedag.
  • At indkvartere sig på en campingplads er perfekt til en cykelferie. Her kan I hvile jer efter en lang og hård dag i sadlen. Slap af i poolen, nyd en lækker forfriskning og lad op til en ny dag i de smukke landskaber med luksuriøse faciliteter.
  • Spis på campingpladsens restaurant, lav jeres egen mad, benyt jer af take-away, eller prøv at spise på en af de nærliggende restauranter.
  • Mulighed for leje af cykler på campingpladsen.
  • Lokal viden omkring cykelruter i det nærliggende område.

MTB-trail_821x250.jpg

MTB trail Larochette

Med start ved Youth Hostel Larochette kommer I ud på en udfordrende mountainbike rute rundt i den smukke landsby Larochette, som beriger jer med et vidunderligt landskab samtidig med at I må køre om kap med de tekniske udfordringer på ruten. Der er mange små stigninger og tricky sections som gør ruten eftertragtet, for dem der gerne vil udfordres på et højere niveau.

Klik her og se mere omkring ruten her.

luxemourg-821x250.jpg

Larochette-Bettel-Bollendorf-Christnach-Larochette

På asfalteret vej, fører denne cykelrute jer 56 km. gennem de flotteste dele af Luxembourg. Denne rute er primært for landevejscyklister og spænder over 770 hm op ad bakke og 770 hm nedadgående total.

Klik her og se mere omkring ruten. 

Luxembourg3_821x250.jpg

PC 1 Grund (Luxembourg City) - Grund (Luxembourg City)

Start: Grund (Luxembourg City)
Denne rute danner et komplet loop omkring storhertugdømmets hovedstad, der gør det muligt for cyklister at krydse de tætte skove, der omgiver byen Luxembourg. Ruten går forbi det romantiske Kockelscheuer med sine damme i hjertet af en den grønne natur. Det absolutte højdepunkt er uden tvivl cykelturen gennem de smalle gader i den gamle by, opført som et verdens kulturelt kulturarvssted ved UNESCO. I vil køre langs klipperne i den øverste del af byen, forbi "Bock" -stenen med sin ubegrænsede udsigt over Alzette-dalen, fæstningerne og modsat, det moderne Kirchberg-kvarter, domineret af Philharmonys Hall facader og "Grand Duc Jean" Museum for Moderne Kunst. En fantastisk cykelrute rundt i smukke Luxembourg.


Priseksempel

Ferieophold 7 overnatninger i hyggelig feriebolig Fiji med eget bad, toilet og fuldt udstyret køkken. Plads til 6 personer. Fri afbenyttelse af pladsens swimmingpools, restaurant, bar, og sportsfaciliteter.

Kr. 3.594,- for en bolig til 6 pers (4 voksne + 2 børn)

Prisen er baseret på ophold i perioden 5-12. maj 2018


Kontakt

Få et tilbud på cykelferien
Hos Vacansoleil tilbyder vi cykelferier for både individuelle personer, familier, venner og grupper. Vi har udvalgt fem campingpladser som vi anbefaler cykelferier til. Har I ønsker om cykelferier i andre lande, er dette også en mulighed.

Kontakt os og få en snak omkring jeres muligheder

Ring 55 56 35 66
dk-office@vacansoleil.com