5 historiske grupperejser

Oplev historiens vingesus med en grupperejse til nogle af Europas mest fantastiske seværdigheder, naturfænomener, slotte og byer. Med base i en af vores campingpladser beliggende i naturskønne omgivelser er det let at arrangere ture til spændende, historiske steder.

Rejs tilbage i tiden for kun kr. 1066 pr. person

* Prisen er baseret på 1 uges ophold for en gruppe på 40 personer indkvarteret i mobilhome, i perioden fra 1/3 – 30/6 & 1/9 – 31/10. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

 

Luxembourg - Birkelt

Er I interesserede i middelalderen og 2. verdenskrig må I ikke snyde jer selv for Birkelt camping i det lille hertugdømme Luxembourg. Her kan I udforske slottene Vianden og Clervaux. Og genopleve slaget ved Ardennerne på det nationale militærmuseum i Diekirch.

Normandiet - Port’land

Placeret kun 15 min i bil fra ”Omaha Beach” i Normandiet, hvor de allierede styrker led en af historiens mest blodige tab er Port’land camping et absolut must for interesserede i 2. verdenskrig. Oplev D-Day Memorial museet, den Amerikanske Kirkegård og meget mere.

Provence - Domaine du Verdon

Verdon-kløften i Provence er et af de smukkeste naturområder i Europa. Med base i Domaine de Verdon Camping er det nemt at udforske den godt 100 km lange slugt der også kaldes Europas Grand Canyon. 

Loire - Le Parc de Val de Loire

Frankrig huser mange berømte slotte og klostre. Er middelalderen i fokus kan I fra Le Parc de Val de Loire nemt besøge slottet Chenonceaux, et fransk arkitektonisk mesterstykke og slottet Chevemy, Chambord og Chaumont.

Rom - Camping Fabulous

Forum Romanum, Colosseum, Det Sixtinske kapel, Peterskirken, katakomberne. Er det historiens vingesus, der skal opleves, er Camping Fabulous kun 15 km udenfor Roms centrum et sikkert valg. Her kommer I helt tæt på Romerriget og antikkens fantastiske Europa.


Er I interesserede i at besøge andre storbyer på jeres grupperejse, er dette selvfølgelig også en mulighed. Vores dedikerede grupperejse-eksperter sidder klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte løsning. Vi har mange muligheder for at sammensætte en rejse, der passer til lige netop jeres behov.

 

 

Book jeres grupperejse nu – helt enkelt på 55 56 35 66