Nem forsikring til grupperejsen

Forsikring er nok det sidste man tænker på, når man skal på grupperejse. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for jer. I samarbejde med Europæiske ERV tilbyder vi forskellige typer rejseforsikring, så I altid er sikret den bedste dækning, hvis uheldet skulle være ude. Vi kan desuden tilbyde en grupperabat på forsikringen, hvis I rejser min. 10 personer sammen. 

 

Fordele ved at vælge Europæiske ERV:

  • I får markedets bedste dækning
  • ERV alarmcentral er åben 24 timer i døgnet, året rundt
  • Hurtig og nem online skadesanmeldelse på www.erv.dk
  • Med Europæiske ERV får I grupperabat ved min. 10 personer


 


Rejseforsikringer fra Europæiske ERV

Europæiske ERV tilbyder forskellige typer af rejseforsikringer alt efter, hvor ofte du rejser og hvor meget tryghed, du ønsker på din rejse.

Rejseforsikring Plus – til dig der rejser mindre end en uge eller mere end 30 dage ad gangen. En Rejseforsikring Plus er for dig, der planlægger en rejse på mere end 30 dage eller planlægger en årlig rejse i Europa af under en uges varighed. Er I 10 personer eller flere, der rejser sammen, tilbyder vi 15 % rabat, når I køber en Rejseforsikring Plus.*

Årsrejseforsikring Plus – til dig der rejser mere end en gang om året. Med en Årsrejseforsikring fra Europæiske ERV kan du rejse lige så mange gange, du vil, i løbet af de kommende 12 måneder, fra din årsrejseforsikring er trådt i kraft. Du kan rejse lige fra én dag og op til 30 dage ad gangen, og skulle du få brug for at rejse i fx 40 dage, kan Europæiske ERV hjælpe med at udvide din forsikring. 


Med en Rejseforsikring Plus/Årsrejseforsikring Plus er du bl.a. dækket for:

  • Akut tilskadekomst og sygdom
  • Ødelagte feriedage
  • Erstatningsrejse
  • Hjemtransport
  • Tilkald af pårørende
  • Ferieboligsikring

 

Køber du en Rejseforsikring Plus/Årsrejseforsikring Plus hos Europæiske ERV, har du mulighed for at tegne tillægsforsikringer som skitillæg, bagage og ansvar og ulykke. 

 

Afbestillingsforsikring

En afbestillingsforsikring fra Europæiske ERV sikrer dig, at du kan få penge tilbage for det, du har betalt forud for din rejse, hvis du ikke kan tage af sted på grund af fx akut opstået sygdom eller tilskadekomst.

Hos Europæiske ERV kan du købe en afbestillingsforsikring for kun 6 % af rejsens pris. Er I 10 personer eller flere, der rejser sammen, koster afbestillingsforsikringen kun 4 % af rejsens pris. Afbestillingsforsikringen skal være købt og betalt ved bestilling af den rejse, som afbestillingsforsikringen skal omfatte eller senest ved indbetaling af rejsens depositum.

 

Kontakt os og hør mere

Er I interesserede i en grupperejseforsikring? Så Kontakt Vacansoleil på 55563566, så hjælper vi jer med det hele.
 

*Gælder kun ved køb af enkeltrejseforsikring hos Europæiske ERV og kun ved min. 10 personer.