150715-themapagina-autovakanties-dk2.jpg

Kør selv ferie

Har I planlagt en kør selv campingferie i Europa? Hvis ja, er fordelene mange. Der er en ingen begrænsninger mht. bagage (kun størrelsen på bagagerummet). I kan tage din cykel med uden at skulle betale ekstra. Børnene kan få deres yndlingslegetøj med, og bilen kan fyldes op med (hvis der er plads) toldfrit i Tyskland.

På kør selv ferie starter ferien i det øjeblik, I sætter jer til rette i bilen og kører afsted. jer god tid – der er masser at se undervejs. 

Er jeres destination i “god” afstand fra Danmark kan man med fordel booke pit-stop undervejs på en af vores mange campingpladser, som findes på jers rute.

I venstre drop-down menu kan der indtastes forskellige kriterier, så ferien lever op til jeres ønsker og behov. Det være sig rejseperiode, hvilket land I ønsker at rejse til m.m.. På denne måde finder I jeres perfekte kør selv ferie i Europa.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.