150715-themapagina-autovakanties-dk2.jpg

Kør selv ferie

Har I planlagt en kør selv campingferie i Europa? Hvis ja, er fordelene mange. Der er en ingen begrænsninger mht. bagage (kun størrelsen på bagagerummet). I kan tage din cykel med uden at skulle betale ekstra. Børnene kan få deres yndlingslegetøj med, og bilen kan fyldes op med (hvis der er plads) toldfrit i Tyskland.

På kør selv ferie starter ferien i det øjeblik, I sætter jer til rette i bilen og kører afsted. jer god tid – der er masser at se undervejs. 

Er jeres destination i “god” afstand fra Danmark kan man med fordel booke pit-stop undervejs på en af vores mange campingpladser, som findes på jers rute.

I venstre drop-down menu kan der indtastes forskellige kriterier, så ferien lever op til jeres ønsker og behov. Det være sig rejseperiode, hvilket land I ønsker at rejse til m.m.. På denne måde finder I jeres perfekte kør selv ferie i Europa.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.