kør selv ferie

Kør selv ferie i Europa

Har I planlagt en kør selv campingferie i Europa? Hvis ja, er fordelene mange. Der er en ingen begrænsninger mht. bagage (kun størrelsen på bagagerummet). I kan tage din cykel med uden at skulle betale ekstra. Børnene kan få deres yndlingslegetøj med, og bilen kan fyldes op med (hvis der er plads) toldfrit i Tyskland.

På kør selv ferie starter ferien i det øjeblik, I sætter jer til rette i bilen og kører afsted. jer god tid – der er masser at se undervejs. 

Er jeres destination i “god” afstand fra Danmark kan man med fordel booke pit-stop undervejs på en af vores mange campingpladser, som findes på jers rute.

I venstre drop-down menu kan der indtastes forskellige kriterier, så ferien lever op til jeres ønsker og behov. Det være sig rejseperiode, hvilket land I ønsker at rejse til m.m.. På denne måde finder I jeres perfekte kør selv ferie i Europa.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.

Kør selv ferie gennem Europa

Har I lyst til at sammensætte jeres helt unikke ferie? Så anbefaler vi at planlægge en kør selv ferie gennem Europa. På en kør selv ferie kan I nemlig få det fuldstændig som I vil, i jeres helt eget tempo!

Hvilke lande og regioner har I lyst til at opleve? Vil I ikke så langt væk fra Danmark, kan I planlægge kør selv ferien gennem Danmark, Tyskland, Holland og Østrig. Har I mere tid til kør selv ferien kan I f.eks. også opleve Italien, Kroatien, Frankrig m.fl.  

På en kør selv ferie gennem Europa har I mulighed for at booke overnatninger på de moderne og lækre campingpladser. I kan booke alt fra standpladser, fuldt udstyrede bungalowtelte, seje safaritelte, hyggelige mobilhomes samt luksuriøse glamping boliger. Dvs. der er priser for enhver pengepung og I kan booke forskellige boliger fra sted til sted på jeres kør selv ferie.

På kør selv ferien vælger I helt selv hvilke campingpladser I vil overnatte på. Specielt i Italien, Frankrig og Kroatien har vi et stort udvalg af 5 stjernede campingpladser med luksus faciliteter og aktiviteter for alle aldre. I Holland og Tyskland kan I også booke overnatninger tæt på historiske og smukke byer samt temaparker og campingpladserne tilbyder rigtig god mulighed for både vandsjov, spisning og aktiviteter for store og små!

På kør selv ferien hos Vacansoleil booker I ferieovernatninger på moderne og populære campingpladser. På de fleste campingpladser finder I lækre faciliteter, som swimmingpools, børnepools, vandrutschebaner, legeområder, sportsaktiviteter, underholdning, shoppingmuligheder samt restauranter. Gå på opdagelse i vores store ferieunivers, find jeres drømmedestinationer og book en fantastisk og oplevelsesrig kør selv ferie. 

Har I brug for hjælp til at komme i gang med planlægning af kør selv ferien, er I velkomne til at ringe til vores danske rejseeksperter på telefon 55563566 og få en snak om mulighederne for kør selv ferie.