Perfekt til teenagere!

De fleste teenagere ved præcis hvad de vil have på deres ferie. En swimmingpool – meget gerne med vandrutschebaner, sportsfaciliteter og selvfølgelig et diskotek. Hvad der også er vigtigt, er muligheden for at møde nye venner og friheden til at hygge sig med dem. For vi ved jo alle, at det med at ligge ved poolen sammen med sine forældre, ikke er førsteprioritet. Med underholdningsprogrammet CampingForyou!, vil det ikke være svært at finde nye venner. Forresten! På alle disse campingpladser, er der WiFi ttilgængeligt centralt på pladsen, så intet problem med at opdatere sin status. 

Herunder er de 10 campingpladser, som er bedst egnede og med faciliteter målrettet til teenagere.


Camping Bi Village

Kroatien – Istrien
Denne campingplads er et sandt paradis for teenagere. Tre swimmingpools byder på en masse vandsjov, et diskotek til dans hele natten og et bredt underholdningsprogram med sjove aftensshows. På stranden, som ligger direkte ved pladsen, kan I også øve jer i at windsurfe.

Camping Domaine des Ormes

Frankrig – Bretagne
En super campingplads hvor I kan opleve noget nyt hver dag. Specielt eventyrlystne teenagere vil finde sig godt tilpas her. Her er en rideskole, vandskibane, trætopbane og om aftenen kan I vise jeres bedste dansetrin på diskoteket.
 

Camping Norcenni Girasole Club

Italien – Toscana
Dette ferieparadis tilbyder den perfekte kombination mellem aktivitet og afslapning. Funfair Adventure giver jer feriens adrenalin kick(s), bungee jumping, firehjulet crosser og klatring. Bagefter kan I genoplade i den flotte vandpark eller i spillerummet.

Camping Ia Masseria

Italien – Apulia
En vidunderlig familiecampingplads lige ved det krystalklare hav ved Salento. Smukt swimmingpoolområde, perfekt for børn og med luksuriøse faciliteter, tæt ved den dejlige fiskerby, Gallipoli.

Camping Le Pommier

Frankrig – Ardeche
På camping Le Pommier vil I ikke kede jer i ét minut. Pladsen er kendt for sine store og spændende vandrutschebaner med navne som 'Anaconda' og 'Hillraces'. I kan også opleve omgivelserne i kano og slå jer løs på dansegulvet om aftenen.

 

Camping La Sirène

Frankrig – Languedoc-Roussillon
Vandparken her er virkelig cool! Swimmingpoolen er omkring 10.000 m2 med forskellige pools, vandfald, kæmpe vandrutschebaner og meget mere. Om aftenen kan I tage på diskotekt eller nyde en live koncert. Sammen med jeres nye venner naturligvis.

 

Camping Mar Estang

Frankrig – Languedoc-Roussillon
Gennem en lille tunnel, kan I gå fra campingpladsen til stranden. Perfekt til en afslappende dag med vennerne. Foretrækker I en swimmingpool? Det er her selvfølgelig også! Om aftenen kan I svinge hofterne på diskotekter og hvad 

Camping Park Albatros

Italien – Toscana
Dette er en af Vacansoleils mest populære pladser. Rigtig gode faciliteter og megen fokus på børn i alle aldre. 800 m til stranden.

Camping La Torre del Sol

Spanien – Costa Dorada
Den subtropiskvandpark, den største jacuzzi i Europa, biograf, diskotek og en spillehal gør denne campingplads, til et sandt paradis for teenagere. Udover det, er placeringen også perfekt: Direkte ved stranden og med kort afstand til parken Port Aventura og byen Barcelona!

 

Camping Iris Parc Birkelt

Luxembourg – Larochette
Tag jeres vandresko og overlevelsesudstyr med på denne campingplads. Området her tilbyde mange oplevelser, men der er selvfølgelig også en masse at lave på campingpladsen. Her er en (overdækket) swimmingpool og når vejret er godt, åbner de openair biografen.